Alexanders juläventyr - Nr 24

Igår var det julafton och sista delen i Alexanders Juläventyr. Han vaknade på morgonen och skyndade sig för att titta till tomtenissen, han ville ha en rapport på om tomtenissen hunnit klart med julklappen till den speciella pojken. När han kom ner till tomtenissens bostad så stod det ett paket där med en lapp, där stod det; Till en speciell pojke från tomtenissen Alf. Det var alltså Alexander som var den speciella killen! Han fick ett brev från Alf där det stod att han kommer flytta hem till sin familj snart igen och han tackade för all hjälp han fått från Alexander. Han skrev till Alexander att han ska fortsätta vara den bästa han som bara han kan vara och han skrev att de kanske ses igen nästa år.

Alexander hade ju samlat ihop en hel del plast under december och all den plasten har gått till återvinning. Tomtenissen hade använt all plasten och i paketet Alexander fick så fanns det en stor dinosaurie som var i färgerna vitt, svart, rött och blått. Precis som plastbitarna Alexander samlat ihop och gett till tomtenissen!

Alexander blev så otroligt glad över sin nya dinosaurie och han blev lite extra stolt över det fina brevet han fick. Han förstod att tomtenissen ville hem till sin familj igen och han hoppas verkligen att de ses igen snart.


0