Test

<script>

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

})(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');


ga('create', 'UA-105380814-1', 'auto');

ga('send', 'pageview');


</script>

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-105380814-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Börjat planera halloweenkalas!

Detta inlägg är i samarbete med Vegaoo.se.

I år så tänkte vi att vi ska ha ett litet kalas vid halloween igen, för något år sedan så hade vi ju en piratfest som blev väldigt lyckad så nu ska vi göra något nytt. Jag ska försöka hitta ett tema som passar alla i familjen och sen ska vi klä ut oss, dekorera hemmet och fixa med läskiga snacks. Vi brukar titta på Casper, det snälla spöket varje år på kvällen och jag sitter i soffan och snyftar lika mycket varje år, jag älskar den filmen. Jag tycker det är kul att vi har fått vår lilla familjetradition då. De flesta brukar ju spöka ut sig och sen dra ut på krogen för att spöka ut sig lite till. Men så gör vi inte och i år ska det bli kul att kunna bjuda hem några vänner och deras barn på spökkalas. Jag vet att det inte ens är september än men jag har redan börjat planera, känns som att man varit i sista stund varje år och det bästa alltid är slutsålt då. Så jag har tagit mig tid, suttit och tittat igenom internet efter inspo, hittat olika teman och skissat.

Jag hamnade hos Vegaoo som har massa olika maskeradkläder och roliga festartiklar som passar allas plånböcker. Jag kunde inte låta bli att klicka mig in på deras bebiskostymer - Jösses, vilken sötchock! Timja är ju inte två år riktigt än så hon räknas fortfarande som bebis, så jag har funderat på om hon ska bli en söt liten häxa, en urgullig pumpa eller en gosig vampyr? Åh, det är ju så himla kul att planera sånt här tycker jag.

Vad tycker ni om dessa sötnosar? Gör ni något speciellt under Halloween?
Om ni skulle vilja titta på kostymerna nedanför så behöver ni bara trycka på bilderna för att hamna rätt. Det är länkar till hemsidan och produkterna som syns på bilderna.

Åkte på en feberattack

Jag blev tvungen att tacka nej till jobb idag eftersom jag blev sämre under natten. Jag fick avboka psykologen också som jag egentligen skulle till idag. Jag känner mig ännu sämre när jag inte kan jobba eftersom jag känner mig så misslyckad som inte tar mig iväg. Jag vet att jag är sjuk och inte kan hjälpa det, men det är ändå en dags jobb jag förlorar, alltså är det en dags lön jag förlorar. Blä, jag hoppas verkligen att detta går över superfort, jag ska ju bort på lördag så detta har jag absolut inte tid med.

Jag bloggade inte mer igår på grund av febern som attackerade under kvällen. Jag var inte riktigt med alls kändes det som. Jag hade tur som hann ta mig iväg för att hämta paket från ICA som ska med på lördag och sen tog jag ju en tur med vovven också. Båda mäklarna ringde igår och det har ju blivit lite stressigt nu. Den i nya huset är ute den 14/9 och vi ska vara ur vårt hus 15/9 vilket innebär att vi har en dag på oss att få ut alla våra grejer ur gamla och in i nya. Sen ska det städas också? Även om det står att vi inte behöver städa så ordentligt så vill vi ju självklart göra så gott vi kan. 1 dag, jösses, det ska bli så skönt när vi är klara.

Nu ska jag äta frukost och sen lägga mig i soffan, försöka vila, huvudet dunkar och jag fryser ihjäl fast jag har två tröjor och täcke över mig. Hoppas verkligen att detta går över snabbt!!
Ha en fin torsdag allihop.
Ta hand om er!

Tandläkarbesök och jobbdag!

God morgon allihop! Nu på morgonen har jag hunnit med att vara till tandläkaren med Alexander och nu har jag ätit en god frukost och börjat titta lite på olika halloweengrejer. JA, det är två månader kvar men man kan aldrig börja planera för tidigt. För några år sedan när vi bodde i Kristinehamn så hade vi en piratfest vid halloween och det blev riktigt lyckat. Jag tänkte försöka fixa ihop något i år igen, då får pojkarna bjuda varsin kompis och jag ska fixa lite läskiga snacks och häftiga dekorationer. Vi får se hur jag gör, ska titta runt lite på internet så får vi se.

Jag jobbar idag, slutar klockan fem. Det blir en lång dag men det är bra för då får jag iaf lite lön i september. Förhoppningsvis ska jag jobba imorgon också, då fick jag ju ihop tre dagar i augusti. Inga rikedomar kanske men alltid något. Jag såg nyss via hemnet att det blivit ett bud lagt på vårt hus så nu får vi hålla tummarna - igen!

Nu slutade internet att funka till datorn så jag får avsluta via mobilen. Är dags för mig att göra mig klar för jobbet.
Jag hoppas att ni får en riktigt bra dag!
Ta hand om er!

Två veckor!?

Mjo, men jösses, sitter här och funderar på hur mycket som kommer hinna hända innan september är över!? Mäklaren som ska sälja vårt hus hörde av sig och frågade om vi kunde vara ute ur huset innan den femtonde september. What?! Det är ju typ om två veckor. Hur ska den som bor i det nya huset hinna ut så vi hinner in innan dess!? Vi har ju inte ens skrivit på papper för det nya huset än. Känns som det blev lite smått stressigt nu. Dags att packa och städa och allt annat som måste göras!! Jag skrev till mäklaren att jag tror att vi skulle kunna hinna ut och få ut alla grejer, men det där med att städa när vi har sju rum och kök känns ju inte direkt som något man gör på en kväll. Inte flyttstädar iaf, men vi får se, allt löser sig ju till slut!

Jag tar mig iväg till Göteborg på lördagen! Jag får skjuts av Andreas till Örebro, skittidigt på morgonen, sen möter jag Linda där och åker med henne till Göteborg, och jag kan åka med henne hem igen- Vilket är tur eftersom tåg och buss är något som skrämmer mig. Sen ska jag faktiskt sova över i Göteborg också och jag ska dela rum med underbaraste Petronella och kanske världens bästa Madde också! Det är så många mammor som ska dit som jag verkligen ser fram emot att få träffa. Det kommer verkligen bli en rolig helg! Det får gärna bli helg nu!

Vi var till det nya huset idag och tittade lite, tog några mått osv. Jag ser verkligen fram emot att få flytta, så ja, det är nog det jag kommer tjata om en hel del framöver. Det och att jag fyller trettio snart. Ni får stå ut helt enkelt. Nu ska jag vänta på att Andreas kommer hem så vi kan ta en långis med vovven innan det är dags att sova.
Hoppas att ni haft en bra dag!
Ta hand om er!

Snart flyttar vi ifrån detta hus - Äntligen!