Åkte på en feberattack

Jag blev tvungen att tacka nej till jobb idag eftersom jag blev sämre under natten. Jag fick avboka psykologen också som jag egentligen skulle till idag. Jag känner mig ännu sämre när jag inte kan jobba eftersom jag känner mig så misslyckad som inte tar mig iväg. Jag vet att jag är sjuk och inte kan hjälpa det, men det är ändå en dags jobb jag förlorar, alltså är det en dags lön jag förlorar. Blä, jag hoppas verkligen att detta går över superfort, jag ska ju bort på lördag så detta har jag absolut inte tid med.

Jag bloggade inte mer igår på grund av febern som attackerade under kvällen. Jag var inte riktigt med alls kändes det som. Jag hade tur som hann ta mig iväg för att hämta paket från ICA som ska med på lördag och sen tog jag ju en tur med vovven också. Båda mäklarna ringde igår och det har ju blivit lite stressigt nu. Den i nya huset är ute den 14/9 och vi ska vara ur vårt hus 15/9 vilket innebär att vi har en dag på oss att få ut alla våra grejer ur gamla och in i nya. Sen ska det städas också? Även om det står att vi inte behöver städa så ordentligt så vill vi ju självklart göra så gott vi kan. 1 dag, jösses, det ska bli så skönt när vi är klara.

Nu ska jag äta frukost och sen lägga mig i soffan, försöka vila, huvudet dunkar och jag fryser ihjäl fast jag har två tröjor och täcke över mig. Hoppas verkligen att detta går över snabbt!!
Ha en fin torsdag allihop.
Ta hand om er!

#1 - saraabrahamsson

Verkligen 👌🏻☺️

#2 - saraabrahamsson

Tack snälla! Ja, jag får hoppas det blir bra snabbt ☺️💕

#3 - emmanathaliea

Krya på dig! En sån god frukost borde korta sjuktiden 😊 Ta det lugnt bara så är du tillbaka på nolltid! Hade du gått idag, kanske du hade behövt vara hemma längre sen <3

#4 - johnssons

Mums!<3