Börjat planera halloweenkalas!

Detta inlägg är i samarbete med Vegaoo.se.

I år så tänkte vi att vi ska ha ett litet kalas vid halloween igen, för något år sedan så hade vi ju en piratfest som blev väldigt lyckad så nu ska vi göra något nytt. Jag ska försöka hitta ett tema som passar alla i familjen och sen ska vi klä ut oss, dekorera hemmet och fixa med läskiga snacks. Vi brukar titta på Casper, det snälla spöket varje år på kvällen och jag sitter i soffan och snyftar lika mycket varje år, jag älskar den filmen. Jag tycker det är kul att vi har fått vår lilla familjetradition då. De flesta brukar ju spöka ut sig och sen dra ut på krogen för att spöka ut sig lite till. Men så gör vi inte och i år ska det bli kul att kunna bjuda hem några vänner och deras barn på spökkalas. Jag vet att det inte ens är september än men jag har redan börjat planera, känns som att man varit i sista stund varje år och det bästa alltid är slutsålt då. Så jag har tagit mig tid, suttit och tittat igenom internet efter inspo, hittat olika teman och skissat.

Jag hamnade hos Vegaoo som har massa olika maskeradkläder och roliga festartiklar som passar allas plånböcker. Jag kunde inte låta bli att klicka mig in på deras bebiskostymer - Jösses, vilken sötchock! Timja är ju inte två år riktigt än så hon räknas fortfarande som bebis, så jag har funderat på om hon ska bli en söt liten häxa, en urgullig pumpa eller en gosig vampyr? Åh, det är ju så himla kul att planera sånt här tycker jag.

Vad tycker ni om dessa sötnosar? Gör ni något speciellt under Halloween?
Om ni skulle vilja titta på kostymerna nedanför så behöver ni bara trycka på bilderna för att hamna rätt. Det är länkar till hemsidan och produkterna som syns på bilderna.

#1 - biabia

Supersöta!! Vi brukar inte fira halloween speciellt, kanske nån film o nå "spökgodis" men inte mycket mer än så 😁

#2 - saraabrahamsson

Rekommenderar Casper, det snälla spöket 😂 den riktiga alltså, inte den tecknade!

#3 - saraabrahamsson

Visst är de?! 😍💕

#4 - Malinmuulan

Urgulliga 😍😍

#5 - biabia

Haha ja den är såååååå fin! Många år sen jag såg den. Tror grabbarna var pyttesmå sist 🙈 Dags att se igen! Helt klart!

#6 - Lenores

Så söta kostymer! Längtar till Halloween!

#7 - saraabrahamsson

Jag också! 😃