Två veckor!?

Mjo, men jösses, sitter här och funderar på hur mycket som kommer hinna hända innan september är över!? Mäklaren som ska sälja vårt hus hörde av sig och frågade om vi kunde vara ute ur huset innan den femtonde september. What?! Det är ju typ om två veckor. Hur ska den som bor i det nya huset hinna ut så vi hinner in innan dess!? Vi har ju inte ens skrivit på papper för det nya huset än. Känns som det blev lite smått stressigt nu. Dags att packa och städa och allt annat som måste göras!! Jag skrev till mäklaren att jag tror att vi skulle kunna hinna ut och få ut alla grejer, men det där med att städa när vi har sju rum och kök känns ju inte direkt som något man gör på en kväll. Inte flyttstädar iaf, men vi får se, allt löser sig ju till slut!

Jag tar mig iväg till Göteborg på lördagen! Jag får skjuts av Andreas till Örebro, skittidigt på morgonen, sen möter jag Linda där och åker med henne till Göteborg, och jag kan åka med henne hem igen- Vilket är tur eftersom tåg och buss är något som skrämmer mig. Sen ska jag faktiskt sova över i Göteborg också och jag ska dela rum med underbaraste Petronella och kanske världens bästa Madde också! Det är så många mammor som ska dit som jag verkligen ser fram emot att få träffa. Det kommer verkligen bli en rolig helg! Det får gärna bli helg nu!

Vi var till det nya huset idag och tittade lite, tog några mått osv. Jag ser verkligen fram emot att få flytta, så ja, det är nog det jag kommer tjata om en hel del framöver. Det och att jag fyller trettio snart. Ni får stå ut helt enkelt. Nu ska jag vänta på att Andreas kommer hem så vi kan ta en långis med vovven innan det är dags att sova.
Hoppas att ni haft en bra dag!
Ta hand om er!

Snart flyttar vi ifrån detta hus - Äntligen!

#1 - hammarstromma

Åh vad skönt att skjutsen löste sej för dej! 💕 Vi ses på lördag bästa du 😘

#2 - saraabrahamsson

Det gör vi 😍💕