Dag Två - Egypten

På onsdagen så vaknade vi ganska tidigt, jag drog undan skynkena som var för våra fönster och de var så varma så man nästan brände sig på dem. Solen stod redan högt på himlen och vi bestämde oss direkt för att köra en bad-dag. Under dagen så var det 28 grader när det var som varmast så det kändes inte alls som december. Vi åt en supergod hotellfrukost och sen bytte vi om för att gå till vattenparken som fanns på hotellområdet. Vi badade allihop, jag också, Liam var lite seg på att komma igång men när han väl börjat så ville han inte sluta bada. Jag åkte rutschkana med Timja och hon älskade verkligen att plaska runt i vattnet.

Vi badade hela dagen, vi åt lunch och fortsatte att bada efteråt. På kvällen så tog vi oss en tur till butiken som fanns på området för att köpa ett par skor till Alexander som han ville ha. Timja fick ett par badskor och jag köpte en turkosfärgad bikini som jag ville ha när jag solade. Är inte så kul att sola i baddräkt så fick bli en solbikini helt enkelt. Han som jag antar ägde butiken tog min kamera från Liam och tog flera bilder på oss när vi var där, jag var mest orolig för att han skulle tappa den när han var uppe på sin stege.

Vi bokade en Delfinsafari via en Tui-guide som var på hotellet, han sa att vi skulle åka båt till en plats där det brukar finnas delfiner och att vi skulle få simma med dem om de fanns där. Han sa att det var 80% chans att ens få se delfiner men vi tänkte att det kunde vara kul att hitta på något extra när vi ändå var i Egypten så det blev bokat och för oss fem så kostade det 110 euro. Jag ska berätta mer om vår Delfinsafari i ett eget inlägg.

På kvällen så gick vi till en bar som fanns på hotellet, det var gratis drinkar och självklart fanns det alkoholfritt så vi tog varsin häftigt färgad drink och sen la vi oss. Dagarna gick väldigt fort i Egypten eftersom solen går ner ganska tidigt och man håller igång hela tiden så man är helt slut när kvällen kommer. Dag två var väldigt härlig och jag var så himlans glad för att vi lyckats boka Delfinsafarin.