Ambassadör för Twistshake 2017

Detta inlägg är i samarbete med Twistshake.

En rolig nyhet som jag vill dela med mig av till er är att under hela 2017 så kommer jag att vara ambassadör för Twistshake! Jag fick mail där de frågade om jag skulle vilja hänga med dem som ambassadör under 2017 och självklart tackade jag ja. Timja älskar deras nappar och flaskor så för mig är deras produkter ett självklart val. Det blir lite extra roligt eftersom det kommer många nya produkter under året och det ska bli kul att få testa och berätta för er om detta framöver. Den första produkten som kommer nu i början av mars är deras Sippy Cup - Fruit Splash och den kommer att finnas i alla Twistshakes tio fantastiska färger. Jag ser fram emot att få hem en egen Sippy Cup i början på mars. Den kommer att bli perfekt under våren när Timja är törstig om man vill piffa till hennes vatten med bär och frukt utan att det fastnar i pipen när hon ska dricka.

Det blir ett spännande år med alla de nya produkterna som kommer, jag ser verkligen fram emot att hänga med Twistshake under året och jag är riktigt glad att de frågade mig om jag vill vara deras ambassadör.

Glöm inte bort att ni får 20% rabatt på hela deras sortiment när ni använder koden mammapatronus20 i deras webshop. De har även ett erbjudande nu för att fira Alla Hjärtans dag; om du köper tre flaskor så får du en fjärde på köpet, detta erbjudande gäller fram tills den 15 februari.

Du hittar deras webshop HÄR.

GoodBalance - Min extrapepp!

Inlägget innehåller reklam.

Jag är ambassadör för GoodBalance och jag tänkte att jag skulle tipsa er om att de har ett jättebra erbjudande nu; Köp tre energiarmband betala för två, du får det billigaste på köpet plus att det är fri frakt! Jag har flera armband från GoodBalance och de hjälper mig verkligen att hitta motivationen när jag som mest behöver den. Jag tycker att de är supersnygga och finns i många olika färger så man kan alltid matcha snyggt med sin outfit.

Jag fick upp ögonen för GoodBalance när jag ville hitta balans i livet, jag sökte på internet och kom in på deras hemsida. När jag fått hem mina första armband och testat dem ett par veckor så var jag fast. De gör så jag orkar lite mer och som sagt så ger de mig lite extra motivation när det gäller t ex träningen. Många som använder magnetarmband från GoodBalance berättar att de sover bättre, slipper sin envisa åksjuka och får mycket mer energi.

Om du vill testa så tycker jag att du ska göra det för om armbanden som du beställt inte motsvarar dina förväntningar, kan du som kund inom 30 dagar från din beställningsdag returnera dem och få pengarna tillbaka. Dessutom så kan jag erbjuda dig 10% rabatt på ditt köp när du använder koden saraabrahamsson i kassan. Så du kan alltså få tre till priset av två plus fri frakt och dessutom 10% rabatt på det - Awesome!

Du hittar deras webshop HÄR och vill du läsa mer om varför man ska använda magnetarmband så kan du göra det HÄR.

Testagram - Månadens box

Detta inlägg är i samarbete med Testagram.

 

Jag har fått hem min månadsbox från Testagram och jag blev verkligen jättenöjd den här gången! Det fanns massa bra produkter som jag kommer att ha nytta av nu närmaste tiden. Nu till frukosten testade jag Steel Cut Oats från AXA som fanns i boxen och MUMS vilken god gröt, jag valde att toppa gröten med jordgubbar och blåbär plus att jag hade mandelmjölk istället för vanlig mjölk eftersom jag inte dricker det längre och det var verkligen jättegott. Nu är ju jag lite bekväm av mig och vill att gröten ska vara klar efter två minuter i micron och denna ska man ju koka i gryta på spisen 6-8 minuter så det tyckte jag var synd men ja, god var den. Jag tog också en kopp te av Clipper's te som var med i boxen, jag fick den med smak av ingefära och lime. Jag tyckte att den var god och jag dricker ofta te till frukost så denna var väldigt bra att jag fick eftersom mitt te höll på att ta slut. Clipper är Storbritanniens största ekologiska te-varumärke så det var kul att få upp ögonen för dem.

De andra produkterna som fanns i månadens box är Yelli Mindful food med Soppa, Caliente Ginger Lime Chili, Risenta Vegorätt, Nutrilett Quinoa Nut Cruch Bar, Nellie Dellies Mörk Choklad och Vileda Power Inox. Jag och pojkarna ska testa att göra soppa på linserna som vi fick från Yelli till lunch och det ska bli kul att se om pojkarna tycker om det, är ju nyttigt så kan vara bra att köpa igen. Jag tycker det är kul att de hade med vegorätten från Risenta denna månad, det finns ju flera olika och vi fick Kikärtsbollar så det tänkte jag göra någon dag till lunch också. Vad ska man servera till är ju frågan?

Det är alltid lika spännande med boxarna från Testagram och tack vare dem har jag hittat många nya favoriter och nya produkter som jag inte ens visste fanns. Testagrams boxar kostar 99 kronor per box och vill du själv börja få hem deras boxar eller läsa mer om dem så kan du göra det HÄR. Via deras hemsida kan du även läsa om månadens box och tidigare boxar.