Ambassadör för Twistshake 2017

Detta inlägg är i samarbete med Twistshake.

En rolig nyhet som jag vill dela med mig av till er är att under hela 2017 så kommer jag att vara ambassadör för Twistshake! Jag fick mail där de frågade om jag skulle vilja hänga med dem som ambassadör under 2017 och självklart tackade jag ja. Timja älskar deras nappar och flaskor så för mig är deras produkter ett självklart val. Det blir lite extra roligt eftersom det kommer många nya produkter under året och det ska bli kul att få testa och berätta för er om detta framöver. Den första produkten som kommer nu i början av mars är deras Sippy Cup - Fruit Splash och den kommer att finnas i alla Twistshakes tio fantastiska färger. Jag ser fram emot att få hem en egen Sippy Cup i början på mars. Den kommer att bli perfekt under våren när Timja är törstig om man vill piffa till hennes vatten med bär och frukt utan att det fastnar i pipen när hon ska dricka.

Det blir ett spännande år med alla de nya produkterna som kommer, jag ser verkligen fram emot att hänga med Twistshake under året och jag är riktigt glad att de frågade mig om jag vill vara deras ambassadör.

Glöm inte bort att ni får 20% rabatt på hela deras sortiment när ni använder koden mammapatronus20 i deras webshop. De har även ett erbjudande nu för att fira Alla Hjärtans dag; om du köper tre flaskor så får du en fjärde på köpet, detta erbjudande gäller fram tills den 15 februari.

Du hittar deras webshop HÄR.

#1 - biabia

Åh jag fick ett mail igår 😍😍😍 ska bli riktigt kul!

#2 - saraabrahamsson

Ja, det är riktigt roligt ☺️🌸