GoodBalance - Min extrapepp!

Inlägget innehåller reklam.

Jag är ambassadör för GoodBalance och jag tänkte att jag skulle tipsa er om att de har ett jättebra erbjudande nu; Köp tre energiarmband betala för två, du får det billigaste på köpet plus att det är fri frakt! Jag har flera armband från GoodBalance och de hjälper mig verkligen att hitta motivationen när jag som mest behöver den. Jag tycker att de är supersnygga och finns i många olika färger så man kan alltid matcha snyggt med sin outfit.

Jag fick upp ögonen för GoodBalance när jag ville hitta balans i livet, jag sökte på internet och kom in på deras hemsida. När jag fått hem mina första armband och testat dem ett par veckor så var jag fast. De gör så jag orkar lite mer och som sagt så ger de mig lite extra motivation när det gäller t ex träningen. Många som använder magnetarmband från GoodBalance berättar att de sover bättre, slipper sin envisa åksjuka och får mycket mer energi.

Om du vill testa så tycker jag att du ska göra det för om armbanden som du beställt inte motsvarar dina förväntningar, kan du som kund inom 30 dagar från din beställningsdag returnera dem och få pengarna tillbaka. Dessutom så kan jag erbjuda dig 10% rabatt på ditt köp när du använder koden saraabrahamsson i kassan. Så du kan alltså få tre till priset av två plus fri frakt och dessutom 10% rabatt på det - Awesome!

Du hittar deras webshop HÄR och vill du läsa mer om varför man ska använda magnetarmband så kan du göra det HÄR.