Testagram - Månadens box

Detta inlägg är i samarbete med Testagram.

 

Jag har fått hem min månadsbox från Testagram och jag blev verkligen jättenöjd den här gången! Det fanns massa bra produkter som jag kommer att ha nytta av nu närmaste tiden. Nu till frukosten testade jag Steel Cut Oats från AXA som fanns i boxen och MUMS vilken god gröt, jag valde att toppa gröten med jordgubbar och blåbär plus att jag hade mandelmjölk istället för vanlig mjölk eftersom jag inte dricker det längre och det var verkligen jättegott. Nu är ju jag lite bekväm av mig och vill att gröten ska vara klar efter två minuter i micron och denna ska man ju koka i gryta på spisen 6-8 minuter så det tyckte jag var synd men ja, god var den. Jag tog också en kopp te av Clipper's te som var med i boxen, jag fick den med smak av ingefära och lime. Jag tyckte att den var god och jag dricker ofta te till frukost så denna var väldigt bra att jag fick eftersom mitt te höll på att ta slut. Clipper är Storbritanniens största ekologiska te-varumärke så det var kul att få upp ögonen för dem.

De andra produkterna som fanns i månadens box är Yelli Mindful food med Soppa, Caliente Ginger Lime Chili, Risenta Vegorätt, Nutrilett Quinoa Nut Cruch Bar, Nellie Dellies Mörk Choklad och Vileda Power Inox. Jag och pojkarna ska testa att göra soppa på linserna som vi fick från Yelli till lunch och det ska bli kul att se om pojkarna tycker om det, är ju nyttigt så kan vara bra att köpa igen. Jag tycker det är kul att de hade med vegorätten från Risenta denna månad, det finns ju flera olika och vi fick Kikärtsbollar så det tänkte jag göra någon dag till lunch också. Vad ska man servera till är ju frågan?

Det är alltid lika spännande med boxarna från Testagram och tack vare dem har jag hittat många nya favoriter och nya produkter som jag inte ens visste fanns. Testagrams boxar kostar 99 kronor per box och vill du själv börja få hem deras boxar eller läsa mer om dem så kan du göra det HÄR. Via deras hemsida kan du även läsa om månadens box och tidigare boxar.