Black&White - Twistshake

Inlägget är i samarbete med Twistshake.

Idag när Alexander kom hem så tog han in posten och direkt han klev innanför dörren ropade han "Mamma! Du har fått paket från Twistshake!". Jag som är lite smått Twistshakenördig tyckte det var superspännande med paket från dem och jag blev verkligen inte besviken, det blir jag aldrig. Det var ett paket nappar; svart och vit, sen var det en svart isolerad flaska (supersnygg) och sen så har ju Twistshake börjat med napphållare och det var två såna med i paketet. Så nu har jag en riktigt fin samling i Black & White och jag är väldans nöjd med den samlingen. Timja blev helt till sig när hon såg att det var nappar i paketet, lilla hjärtat.

Timja har börjat rata alla andra nappar nu, det är jättekul för vi har massa fina nappar men de spottar hon ut nästan direkt. Det har hon inte gjort förut, då gick det bra med vilka nappar som helst men inte nu längre. Så hon tar bara napparna från Twistshake och det passade ju väldigt bra med nya nappar till henne, roligt att napphållarna matchar!

Om du är sugen på att shoppa loss hos Twistshake så får du 20% rabatt på hela ditt köp när du använder koden mammapatronusblog20 i kassan.

Du hittar deras webshop HÄR.