Att försöka vända på smeten

Jag märkte på pojkarna att de blev ledsna när vi berättade för dem att vi ändå inte kommer att kunna flytta till huset vi tittade på. Alexander blev väldigt ledsen och trodde att nu kommer han aldrig någonsin få en kanin. Det var en trist och grå dag för oss allihop men vi försökte ändå hålla humöret uppe och köra på fredagsmys tillsammans. Sen när barnen gått och lagt sig sa jag till Andreas att jag vill att vi hittar på något extra för dem, jag vill ju inte att deras sommarlov ska sluta med ledsamheter. Så imorgon åker vi på äventyr, biljetterna är bokade och nu hoppas vi på fint väder. Barnen vet inte om vart vi ska, vi har sagt till dem att vi ska till en camping utanför Ullared för att bada och fika. Som om vi skulle åka tre/fyra timmar i bil enbart för det? Nejdå, det som vi har planerat för dem är så mycket roligare än så och jag hoppas iaf att de tycker det. Jag vill inte avslöja för mycket här och nu men imorgon när vi kommit hem ska jag berätta och visa er.

Jag och Andreas har tittat på film nyss, det blev Skönheten och Odjuret. Jag måste säga att jag tyckte om den förutom allt sjungande. Jag gillar inte riktigt när det blir för mycket sång i filmer som inte är tecknade. Sen är ju jag lite vrång också, de som är med i Harry Potter ska vara i de filmerna och ingen annanstans - Sådetså! Att se Emma som spelar Hermione i Potterfilmerna vara Belle i den här filmen blir lite fel för mig, men jag försökte se förbi det. Jag skulle ju vilja se Imperium men jag vet inte riktigt vad jag känner eftersom Daniel som spelar Harry i Potterfilmerna har huvudrollen i den fast då är han ju undercover-nazist om jag förstod trailern rätt. Haha, det blir så himla fel! Men ja, jag gillade Skönheten och Odjuret det var kul att se en ny version. Om ni kan stå ut med allt sjungande så tycker jag absolut att ni ska se den!

Nu blev det lite kvällstjat från mig, jag väntar på att Andreas ska skriva att Timja har somnat om och sen ska jag smyga upp till sovrummet.
Jag hoppas allt är bra med er och att ni har en bra helg.
Ta hand om er!