Ibland så går det upp och sen så går det ner...

Vi tittade på huset, vi älskade det, vi började planera och nu verkar det inte bli något alls. Ja, jag är bitter och jag önskar att jag hade vetat om detta innan vi ens åkte och tittade på huset. Eller ja, hade jag vetat om det hade vi aldrig åkt. Varför ens titta på ett hus när man ändå inte ens får chansen att köpa det? Blä, jag tyckte verkligen om huset och jag tror att vi skulle kunnat få det så mycket bättre där än här. Men jag får helt enkelt vänja mig vid tanken på att bo här, vi kommer ju ändå ingenstans så som det ser ut idag. Det är typiskt livet känns det som; När allt börjar se ljusare ut och depressionen blir svagare så händer det något som kastar mig rakt ner i mörkret igen. Fast jag ska försöka att inte sjunka för djupt den här gången. Jag måste försöka se positivt och se framåt, det kommer ju att lösa sig. Det finns en mening med allt..?

Jag och Andreas har pratat med barnen om Paris och sagt att vi inte tycker att det är ett roligt ställe att åka till för dem. Det är en helt annan sak om man åker till Disneyland och håller sig där men när man är i själva stan och ska ta sig överallt är det inte så roligt. Så vi tänkte lite och funderar på om vi redan nu ska börja spara till en varmare utlandsresa nästa sommar, med all inclusive som är riktigt barnvänligt. Har ni några tips? Tänkte att kanske Turkiet eller något liknande skulle funka bra för oss, det är ju inte så snuskigt dyrt.

Igår köpte jag jumbokritor till barnen och det blev en succé! Jag har två små konstnärer här hemma och de har färglagt så fint på utsidan här. Timja tyckte dock att det var mer intressant att förvandla hela sig själv till en smurf men huvudsaken är att de har roligt.
Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra vecka hittills!