Idag ska vi kolla på hus

Jag vaknade ganska tidigt men jag låg ändå kvar i sängen en stund, för första gången på länge så orkade jag titta igenom mitt instagramflöde och faktiskt ta mig tiden till att gilla och kommentera bilder på riktigt. Jag har varit som i en dimma sista tiden och då har man bara scrollat och gillat men inte riktigt tänkt så mycket på vad man sett. Jag antar att det är depressionen som spökat och att all motivation flög ut genom fönstret när den hälsade på igen. Jag har inte haft lust till att blogga, jag har inte haft lust till att titta runt på instagram och jag har inte haft lust alls till att vara social. Jag har helst bara velat vara ifred men det funkar inte riktigt så när man är mamma. Så jag har tagit mig igenom varje dag och sen släppte det. Eller ja, visst finns den där känslan av olust kvar i bakhuvudet någonstans men jag tror faktiskt att senaste veckan gjort gott för mig och nu är jag på rätt spår igen.

Idag kommer min bonuspappa och Timjas gudfar hit, vi ska åka iväg för att titta på hus hela familjen och det kändes som en bra idé att ha honom med. Han kan ju lite mer som kanske inte vi kan eller skulle tänka på ens så det blir ju en extra trygghet. Jag är ju tyvärr sån att när jag ser ett hus jag gillar på hemnet så fantiserar jag ihop hela framtiden i just det huset. Jag gjorde så med ett gult hus vi skulle titta på och såg verkligen fram emot det, men dagen innan visning fick jag sms att huset var sålt av ägaren och visningen inställd - BESVIKELSE! Huset vi ska titta på idag är ett sånt hus där jag redan sett hur vi kommer att ha det med inredningen osv. Jag har sett hur barnen leker ute på gården och hur Andreas står vid garaget med sin bil för att polera den. Jag har sett hur jag sitter på verandan och myser med en kopp te medans jag hör barnens skratt. Jag blir ju självklart lite nere om det visar sig att detta huset inte heller var det som skulle bli vårt hem men jag hoppas ändå, jag hoppas väldigt mycket. Vi får se hur det blir, vi fick besiktningen igår och den såg inte alls illa ut så nu handlar det ju bara om kemi och tur. Det där med att det kan bli budgivning skrämmer mig väldigt mycket. Tänk om vi älskar huset men så gör någon annan det också så vi förlorar? Nej, nu håller vi tummarna och försöker fokusera positivt.

Jag och Timja ska titta på Tom & Jerry nu, väntar på att de andra ska rulla ur sängarna. Jag har en tävling som startade nu på morgonen via instagram, ta gärna en titt hos mig @mammapatronus och var med du också.
Hoppas att ni får en bra dag!