Vi fick feeling - Parken Zoo

Det blev en riktigt lyckad dag igår och jag kände det i hela kroppen när vi åkte hem, det var ett lugn och en glädje som verkligen behövdes. Vi hade ju inte sagt något till barnen, eller ja, vi hade lurat dem och sagt att vi skulle till en campingplats och bada hela dagen. Så när vi svängde in på parkeringen och möttes av stora skyltar där det stod Parken Zoo var det glada barn i bilen vill jag lova. De hade inte alls någon lust att bada på en campingplats tydligen! Det var riktigt kul att åka till Parken Zoo eftersom det var nöjespark, zoo, badpark och lekpark i ett och man hade fritt tillträde till allt när man betalat in sig. Vi valde att köpa biljetter via internet så vi tjänade en slant på det, riktigt smidigt att få biljetterna till mobilen faktiskt. Barnen älskade Parken Zoo! Timja sprang runt för att titta på alla djur som fanns där och efteråt badade hon glatt i barnpoolen som fanns i badparken, hon åkte karusell och dansade till musik. Sen slocknade hon och sov som en stock fram tills vi började runda av för att åka hemåt. Liam och Andreas hade superkul när de var vid nöjesparken för de åkte radiobil och fick krocka med varandra., det var bra att det var gratis för då hade de något att göra för de kunde åka flera gånger. Liam vill ju inte så gärna åka de andra karusellerna men Alex åkte allt, haha, han har inga problem alls när det är högt, går fort eller snurrar mycket. Andreas vann en stor kartong med choklad också, perfekt nu när jag ska börja äta mer sockerfritt - Öhum.

Vi valde ju att åka dit igår eftersom vi sett på deras hemsida att Samir och Viktor skulle uppträda, Alex älskar ju Viktor så vi tänkte att det kunde bli en överraskning i överraskningen för honom. När han insåg att han skulle få se dem uppträda blev han så glad så han nästan började gråta av glädje. Jag är själv inget större fan av den musiken men för mina barn gör jag ju vad som krävs för att de ska vara lyckliga, så jag stod tillsammans med Alex i publikhavet och när stora vuxna trängde sig förbi honom så att han inte såg lyfte jag helt enkelt upp honom på höften så han skulle se bättre. Efteråt kilade Alex till kön som var för att få träffa Samir och Viktor, jag fixade en plansch till honom som han kunde få autografer på och sen var det bara att vänta. Tyvärr så var det många vuxna som trängde sig före Alex så det tog mycket längre tid än det egentligen skulle gjort men vi hade tur för en vakt som var där såg vad som hände och sa ifrån, sen var hon med så han fick behålla sin plats i kön tills det var hans tur. Som jag sa till Alex redan innan så känns ju köandet som om det tar flera timmar, men sen när han väl får träffa dem så känns det som han knappt hinner blinka så är det över. Så blev det, det gick superfort när det väl var hans tur men han fick ändå sina autografer, Viktor pratade med honom och jag lyckades ta några bilder med kameran. Alexander var verkligen lycklig igår.

På hemvägen passade vi på att hälsa på släktingar till mig som bor i Arboga. Det var några år sedan så det var riktigt kul att se dem igen. Timja var inte blyg lång stund utan började köra med dem direkt, lilla bossen. Det var kul att barnen fick se tomtesamlingen som min släkting har, han samlar ju på jultomtar som spelar dragspel och nu har han nära 300 olika små tomtar som står i olika skåp så man kan titta på dem.

Ja, det blev en riktigt lyckad dag igår och det kändes som att vi alla fått hela ny energi idag.
Vi har varit ute på hundpromenad och nu ska jag försöka redigera bilderna från igår, blev över 400 bilder - Mer än när vi var i Paris.
Hoppas att ni alla haft en bra helg, ta hand om er!