Kesopannkaka med Papaya&Citron

Igår på snapchat var ni ganska många som frågade efter receptet till den goda gratängen jag gjorde och självklart kommer jag att dela med mig av det men jag tänkte att jag börjar dagen med att berätta hur jag gjorde dagens frukost. Gratängens recept lägger jag ut runt två-tiden så kika gärna in då om vi ville ha det.

Kesopannkaka med Papaya & Citron.
(1 lite större pannkaka)
Ca ½ burk med 125 gr keso
1 ägg
2/3 msk fiberhusk
En nypa salt
Stek gärna i kokosfett

Lägg ägg och keso i en skål, mixa ihop det tills kesokornen inte är lika stora.
Vispa ner fiberhusk och salt.
Värm en stekpanna och smält kokosfettet, klicka sedan ut smeten till en pannkaka.
Stek ca 4 minuter på varje sida, tänk på att inte ha för hög värme!
När den är gyllenbrun på båda sidor är den klar.

Jag skar bitar av en halv papaya och pressade citron över dessa innan jag la dem på pannkakan.
Sen rullade jag ihop pannkakan precis som jag brukar göra med vanliga pannkakor.
Denna blev riktigt mättande och jättegod!
Du kan självklart använda andra fyllningar också t ex hallon, blåbär eller smörstekta kaneläpplen.
Mums!

#1 - Fitnessbyannabelle

Åh vad gott!

#2 - saraabrahamsson

Ja! Bara papaya och citron är otroligt gott också 😍👌🏻