Alexanders Pokémonrum!

Jag tänkte att jag skulle visa er lite mer från Alexanders rum och visa er vad jag gjorde. Hans rum hade sina vita väggar och vita garderobsdörr, inget speciellt rum med andra ord. Så jag mätte och tejpade, sen målade jag ena väggen så det skulle se ut som en Pokémonboll. Jag fick undan alla onödiga flyttkartonger och via cdon.com hittade jag sängkläder och gardiner med Pokémon på som passade perfekt till rummet. Mattan som han fick till sitt rum kommer ifrån lekmer.se, jag såg att den finns på rea nu så den kostar bara 125 kronor nu.

Vimplarna hade vi kvar efter halloweenkalaset så jag klippte av en längd och använde till Alexanders vägg. Garderobsdörren målade jag med "svarta tavlan"-färg så nu kan Alexander skriva med kritor på dörren, sudda bort och skriva om hur många gånger han än önskar. Jag flyttade på de svarta molnen från dörren och satte dem över några fula fläckar på väggen bredvid istället. Jag fick upp två fina tavlor på ena väggen och på den mindre väggen vid dörren fick vi upp Alexanders signerade bild med Victor och Samir som han fick när vi var i Eskilstuna i somras. Det var svårt att få bra bilder på allting men jag hoppas det syns ganska bra ändå hur jag gjort och hur allt blev.

Vi ska fräscha upp de vita delarna på hans väggar med ett nytt lager vitt. Men just nu duger det riktigt bra så som det är. Vi har bara bott i det nya huset två månader så det är inte bråttom. Nästa rum på tur är hallen, det är ju de första man ser när man kommer hem och med en fin hall känns det så mycket härligare att komma hem. Vi har ju redan köpt tapeter till sovrummet också, så vi får se i vilken ordning allt sker men oavsett vad så kommer det bli så himlans bra när det är klart.

(Jag har länkat till några av sakerna som finns i Alexanders rum, det är inget samarbete på något vis utan bara länkar så ni ska kunna hitta om ni skulle vilja.)