Ett Pokémonrum

Jag håller på att fixa lite inför flytt till en ny portal eftersom jag vill komma till en plats där det är lite mer fokus på familjeliv och mammabloggare. Jag hoppas att jag blir klar med detta under veckan. Adressen kommer fortfarande att vara samma som nu http://saraabrahamsson.se så ni kommer lätt att hitta dit senare också.

Under helgen har jag gjort om Alexanders rum. Han hade ett ganska tråkigt rum med bara vitt överallt. Så jag målade om ena väggen så den fick samma mönster och färg som en pokémonboll och hans garderobsdörr målade jag med skoltavelfärg så han kan skriva och rita på den med kritor. Jag satte upp svarta vimplar och han fick pokémonsängkläder och gardiner. Han fick en ny matta och jag fick undan flyttkartongerna som stått i hans rum sen vi flyttade in.

Det blev verkligen såå mycket bättre och både jag och Alex var väldigt nöjda med resultatet. När han kommer hem från skolan idag så ska vi ta kort på honom i hans nya kläder, så kul att han gillar mode så mycket som han gör!
Nu ska jag svara på massa mail, fixa med nya portalen och umgås med Timja.
Jag hoppas att ni haft en bra helg och att ni får en bra start på veckan!
Ta hand om er!