"Hej mamma.."

Jag fick en lapp nu på kvällen av Alexander, när jag såg den så fick jag ont i magen. Jag insåg att alla andra dagar så har jag frågat honom hur det varit i skolan men idag hade jag så fullt upp med Timja som är sjuk så jag glömde helt av. Usch, så dåligt samvete jag fick direkt. Så jag gick upp till Alexander och han berättade om dagen. Mitt hjärta går sönder varje gång.

Jag har inte alls tiden för sociala medier just nu och det känns som att jag halvhjärtat försöker hålla liv i bloggen. Men all min energi och ork går åt att få vardagen att fungera och att få mina barn att må så bra som det bara går. Jag försöker fixa så att Alexanders situation i skolan ska bli bättre och jag kämpar på för att själv må bättre så jag kan bli en bättre mamma, en roligare mamma. Timja är sjuk igen, så nu får hon vara hemma med Andreas imorgon medans jag jobbar. Mitt i allt så börjar en person från det förflutna höra av sig och jag mår inte bra av det heller. Min psykolog varnade mig för att jag visar signaler på utmattningsdepression, hon tyckte att jag har alldeles för mycket runt mig och att jag borde försöka skära av och lugna ner. Men jag behöver alla jobbtimmar jag kan få eftersom varje timme innebär lön. Dessutom är det svårt att skära av och lugna ner livet när det går framåt med full styrka hela tiden. Jag ska tillbaka till psykologen igen nu på onsdag, denna gången ska jag verkligen ösa ur mig allt.

Sociala medier kommer långt ifrån första plats på min priolista, jag försöker med bloggen för min egna skull och instagram finns ju där senare också. Jag slutade följa runt 300 personer igår och runt 150 har slutat följa mig tillbaka, förut hade jag blivit ledsen eller inte ens slutat följa alla onödiga konton för att inte tappa följare själv men jag kände nu att jag inte ens bryr mig om följarsiffran längre. Jag har avslutat väldigt många samarbeten med företag eftersom jag känner att det blivit för mycket sånt på instagram senaste tiden och när jag mår som jag mår funkar inte samarbeten så bra som jag skulle vilja. Jag vill inte göra företagen besvikna med dåligt tagna bilder osv. Mitt konto är inte något inspokonto och jag vill ju rikta in mig på familjelivet och det som är äkta istället för fixade fasader. Jag kommer tillbaka senare med samma motivation som innan, just nu är det som sagt annat som kommer före bara.

"Hej mamma idag har dagen varit dålig" - Tillsammans fixar vi detta, älskade barn!