Jag bara grät och grät..

Nu på kvällen har jag fått sms om att jag har två paket att hämta, så typiskt när jag ändå var på ICA ganska sent idag eftersom jag slutade jobbet fyra. Men det är nog mycket nu för posten eftersom det varit alla dessa rea-dagar och snart är det ju julafton också. Så jag förstår att det blir sent men jag önskar att det hade blivit tidigare så jag hade sluppit dit en extragång bara för det. Jag jobbar ganska sent imorgon också, hinner inte ens hem för att säga hejdå till Alexander innan han åker till Molkom för att spendera helgen där. Men jag får helt enkelt släpa mig iväg till ICA imorgon och hämta hem paketen då, jag har ju hämtat hem paketet från VaniMeli idag och nu har jag tre presenter till Timja när vi ska fira hennes födelsedag efter Egyptenresan. Jag ska visa er detta under helgen, är för mörkt att fotografera nu när jag kommer hem efter jobbet på vardagarna eftersom det är så himlans mörkt ute då.

Jag var hos psykologen igår och jag hann knappt sätta mig i stolen innan jag började gråta. Jag bara grät och grät, efteråt så kände jag mig flera kilon lättare och det var så skönt att bara få släppa på allt där och då. Det är ju väldigt mycket nu med allt, det med Alexander gör verkligen ont i mig och jag har hållit ihop väldigt länge, det var helt enkelt dags för mig att släppa ut allt. Puh, visst är det jobbigt att gå dit osv men det känns ju så mycket bättre efteråt. Det ska bli såå skönt med helg efter jobbet imorgon!

Eftersom jag är supertrött efter jobbet och knappt orkar hålla ögonen öppna så tyckte jag det var en superbra idé att plåga mig lite extra idag; Barnen fick baka pepparkakor. Liam är ju på vift så Alexander och Timja fick baka utan honom. Timja tyckte det var superkul och båda barnen var jätteduktiga. Jag trodde att Timja skulle mumsa i sig massa deg men det gjorde hon inte, hon gjorde sina kakor och sen byggde hon hus med resterna.

Ikväll skippar jag Ensam mamma söker och tittar på premiären av 60 dagar i fängelse som börjar klockan 21 på tolvan. Det är dubbelavsnitt idag så det blir lite sent men jag vill verkligen se den serien. Ensam mamma söker kan jag titta på när det är repris på söndag istället.

Nej, nu är det dags att tvätta bort sminket och umgås lite med kiddisarna innan de ska sova.
Hoppas allt är bra med er!