En underbar helg!

Det har verkligen varit fullt upp under helgen men jag har känt mig som en helt ny människa efteråt. Madde kom på besök fredag till lördag, hon hade med sig sin supersöta dotter och det var underbart att få umgås med henne igen! Madde var en av mammorna som jag bjöd med på Mammaträffen i Göteborg och vi klickade så bra där så vi bestämde oss för att umgås mer efteråt. Så i fredags kom hon alltså hit och det kändes som helgen gick alldeles för fort för jag hann typ blinka så var det lördag och hon åkte hem igen. Vi hade supertrevligt, jag är jätteglad att hon kom och även om Timja är lite väl tuff ibland så gick det faktiskt riktigt bra.

På lördagen så var det alltså Halloweenkalas här hemma. Jag var lite osäker på hur det skulle gå eftersom fredagen bjöd på en situation som blev väldigt jobbig för oss alla här hemma. Tro det eller ej men jag visade faktiskt inte allt i fredags på snapmoms7. Som tur var så ordnade sig allt och efter några andningsövningar så körde vi på som vanligt. Kalaset blev lyckat! Alexander hade några kompisar här och de hade superkul! Timja lyckades sova de första två timmarna av kalaset trots allt oväsen men när hon vaknade så var hon också utklädd och med på kalas. När kalaset var slut så åkte Madde och hennes dotter hem. Resten av lördagen tog jag det lugnt eftersom det varit fullt ös i över ett dygn. Jag och Madde satt ju vakna tills ett på natten och babblade om allt, sen vaknade jag ganska tidigt igen eftersom Timja tyckte att det var dags att vakna. Så att ta det lugnt en stund var verkligen behövligt.

På söndagen så åkte vi först till Karlstad för att lämna över pojkarna till min mamma och sen fick vi skynda oss hem eftersom jag skulle på bio med Emelie, också en mamma som jag träffat på Mammaträffen. Vi såg Home Again - Kärleken flyttar in. Jag hade fått fribiljetter så jag tänkte att det kunde vara trevligt att gå med Emelie och det var de verkligen! Jag tyckte att filmen var bra och jag ska försöka ta mig iväg på bio snart igen.

Den här helgen har fått mig att inse hur mycket jag faktiskt saknat de där sociala. När jag bodde i Kristinehamn så hade jag folk runt mig mest hela tiden. Sen flyttade jag till Degerfors och det blev så tomt. Nu när det blev en helg då det var något hela tiden så kände jag att jag levde. Det var hur bra som helst och det blev en nystart/kickstart som jag verkligen behövde. Så himlans kul att hittat två nya fantastiska vänner!

Jag ska visa er hur jag gjorde allt steg för steg när det gäller halloweenkalaset, ska försöka hinna med det så snart som möjligt. Jag hoppas att ni haft en bra helg och att ni får en trevlig Halloween idag!
Ta hand om er!

#1 - saraabrahamsson

Ja!! Det tycker jag 😍

#2 - hammarstromma

Vi måste göra om detta! 😃 Men en helhelg då så kanske vi hinner med mera haha :*