Jagälskar dig!

Inlägget innehåller reklam.

Jag är lite smått i chock faktiskt över den fina respons jag fått för de senaste blogginlägget jag skrev och sen de inlägg jag la ut igår på instagram. Det är så många fina människor som skrivit till mig efter dessa två och jag är så glad att jag inte är ensam om att känna som jag gör. Det känns ju alltid lite läskigt att skriva ut mina känslor och tankar sådär eftersom jag inte vill att någon ska ta illa upp och bli arg. Jag menar ju inget illa med det jag skriver. Jag slutade följa runt 300 personer igår och det är ca 40 som slutat följa mig nu, jag känner inte att det gör någonting alls faktiskt. Det är skönt att de som spelar roll är kvar och jag känner mig faktiskt så mycket lättare nu på något vis. Jag hann ju aldrig med men det gör jag nu. Hoppas jag! Till alla er som hört av er på ett eller annat sätt vill jag bara säga T A C K !

När vi var i Örebro sist så gick vi in på Ikea och köpte svarta ramar - Äntligen! Så nu har jag bytt ramar på våra fina prints som vi har i sovrummet och istället för att hänga upp dem så satte vi upp en tavelhylla och sen ställde vi tavlorna på den helt enkelt. Det blev supersnyggt tycker jag. Nu ska vi bara få upp tapeten i sovrummet och sen få upp några snygga gardiner också så är sovrummet faktiskt klart. (Jag har faktiskt köpt printsen helt själv från Printos.se men eftersom det var så många som frågade om dem så hörde jag av mig till Printos och frågade om de hade en rabattkod jag kunde ge till folk och det fick jag, ni ser den under bilden här i inlägget!)

Nu ska jag sätta mig och vila skallen lite innan det är dags för Bonde söker fru, hur gullig är inte hon Jenny som är med och dejtar Joacim? Hon verkar helt genomgo tycker jag.
Hoppas allt är bra med er och att ni har en bra vecka!
Ta hand om er!

Tips! Du får 30% rabatt på ett helt köp hos Printos.se om du använder koden sara30 i deras webshop.

#1 - saraabrahamsson

Verkligen 🙌🏻😍

#2 - saraabrahamsson

Älskar dessa 🙌🏻😍

#3 - vicktoriabjareklint

Super fina tavlor!!