Imorgonär det dags igen!

Jag har funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra med Snapmoms7. Vissa dagar så känner jag att det är självklart att jag ska fortsätta köra och andra dagar känner jag att jag borde lagt av för länge sedan. Det känns som att jag inte riktigt passar in och jag blir väldigt ofta missförstådd eftersom de flesta som följer oss där är väldigt unga. Jag sa att jag skulle köra september ut iaf och imorgon är det ju sista fredagen i september. Vi får se hur jag gör, jag borde ju lämna över till någon som folk faktiskt tycker om att följa och som har en roligare vardag att visa upp.

Idag så fick vi hem ett paket från Poccipocci som innehöll tre leggings plus en tröja och Timja blev överlycklig när hon såg att hon fått nya kläder igen. Jag försökte ta bra bilder på henne när hon hade på sig kläderna men hon är ju som en virvelvind så de flesta bilderna blev suddiga eller så såg det ut som att hon höll på att dyka in i kameran. Jag ska försöka ta nya och bättre bilder imorgon, så det blir lite roligare att dela med sig på instagram. Timja var på förskolan idag och när jag hämtade henne fick jag massa beröm. Hon äter ju jättebra med bestick nu och hon säger tack hela tiden, sen så springer hon tydligen fram och tröstar sina kompisar om de börjar gråta. Min lilla ängel!

Jag hoppas allt är bra med er, jag är trött för ovanlighetens skull, öhum. Som tur är så somnade Timja tidigt ikväll. Så jag hoppas på lite mer sömn inatt.
Hoppas ni haft en bra vecka!
Ta hand om er!