Skatteverkskrångel och sömnbrist

Ursäkta mig nu men fy f*n vilken natt. Timja vägrade somna igår och hon grät massor. Där fick jag för att jag skröt om hur bra det gått med hennes sömn sedan vi flyttat, öhum. Men jag tror att det kanske var något med hennes mage, hon brukar ju inte gråta så mycket annars. Vid ett i natt så gav jag upp och gick ner med henne till soffan så att Andreas skulle kunna sova lite innan jobbet. Hon somnade vid halv fyra, HALV FYRA. Jag däckade ganska direkt efter men vaknade igen sen när Andreas gick upp vid halv sex för att han skulle till jobbet. Då bar jag upp Timja i sängen igen och försökte få lite sömn innan det var dags att gå upp igen vid kvart i sju. Jag kände inte att Timja ska till förskolan idag så jag ringde förut och sa att hon är ledig idag.

Jag tror inte att hon kommer orka så mycket idag, hon sitter och tittar på Babblarna via min mobil utan ens röra mobilen och det tog en evighet för henne att äta upp frukosten som hon annars slukar i ett naffs. Jag hoppas på en väldigt smärtfri dag men om jag känner henne rätt så kommer hon vara väldigt känslig hela dagen. Det kommer nog jag också att vara eftersom jag blir ett vrak när jag inte får sova ordentligt. Stackars resten av familjen idag - Mohahaha!

Nu ska jag sätta mig och läsa igenom mina mail och svara på de som behövs. Sen ska jag ringa massa samtal, det gillar jag inte men det måste göras. De vägrar skriva över Alexander till den nya adressen så han står fortfarande kvar på gamla adressen plus att jag inte får något underhållsstöd för honom nu eftersom "han inte bor" på samma plats som mig så de måste utreda vart han bor. Så jäkla irriterande eftersom hans pappa skrev på pappret och vi skickade in det för länge sen, tack så mycket skatteverket. Vi får se hur lång tid det tar innan de tycker att han bor hos oss så det slutar krångla med allt.

Jag hoppas att ni sovit bättre än jag gjorde i natt och att ni får en riktigt fin dag idag!
Ta hand om er!