Viåkte på marknad

Vi åkte till Åtorp och tittade lite eftersom det var marknad där idag, vi hittade inte så mycket men Alexander köpte tre fidgetspinners för en femtiolapp och sen köpte jag med tolv olika munkar med hem. Pojkarna valde tre vardera och sen valde jag resten, tänkte att vi skulle dela upp alla så får alla smaka på vilka de vill. Tänkte att jag ska visa er bilder senare för de ser så jäklans läckra ut!

Timja fick äntligen en liten hund, en sån som man ser på de flesta marknader som sprattlar runt och skäller. Hon har gnällt efter en sån flera gånger och idag så tyckte Andreas att hon skulle få välja en. Hon tog en jättesöt rosa med en liten hatt på och hon vägrade släppa den när hon väl fick hålla den. Sen kom vi hem och satte i batterierna, nu hatar hon hunden. Hon blev livrädd för den när hon såg att ögonen lyste upp i en demonisk läskig färg och svansen lyser rött! Haha, vem gör ens så med en söt liten barnleksak? Den ser verkligen hemsk ut. Jag försökte ta ut batterierna för att se om Timja ville ha den igen men just nu ligger den i hallen och hon verkar inte bry sig om den mer. Hade jag vetat detta så hade vi ju inte köpt den, trodde inte den skulle lysa sådär!

Andreas håller på att fixa en ny toa på övervåningen och sen ska han hinna med tapetsering i vardagsrummet också. Jag tycker inte om att han stressar så men han vill ju bli klar och jag förstår honom.
Nu ska jag mysa lite med Timja innan hon ska sova och sen ska jag försöka hitta min borste som varit borta i flera dagar.
Hoppas allt är bra med er och att ni har en fin helg!
Ta hand om er!

#1 - fillifjonka

Men shit!! Den ser ju verkligen hemsökt ut den där demonhunden 🙈😱

#2 - johnssons

Kul med marknad❤️

#3 - saraabrahamsson

Det var trevligt ☺️

#4 - saraabrahamsson

Ja eller hur?! 😂🙈