Familjekryssning till Tallinn

Detta inlägg är ett samarbete med Tallink Silja.

Som jag berättat innan så åkte vi på familjekryssning till Tallinn under påskhelgen. Vi åkte med buss från Karlskoga till Värtahamnen i Stockholm och därifrån åkte vi med fartyget Baltic Queen till Tallinn. Som jag skrev tidigare så gillade jag shoppingen och maten allra bäst med båten. Vi valde att äta våra måltider på Grill House och där fanns det verkligen mycket att välja på både för vuxna och barn. Jag älskade deras mat och deras frukost var verkligen höjdpunkten på hela resan. Om ni åker med Baltic Queen någon gång och äter frukost på Grill House så måste ni äta deras skagenröra - MUMS! På morgonen så rostade jag bröd och tog deras skagenröra och gravad lax på, det var något av det godaste som jag någonsin ätit. Alla i familjen tyckte om att det fanns så mycket att välja på till frukosten och allt smakade jättegott.

Det fanns relax och Spa på fartyget där det fanns en bassäng både för vuxna och större barn och det fanns en liten barnbassäng där Timja kunde bada utan problem. Om man hade velat så kunde man bada bastu också men vi nöjde oss med badet. Om det var något jag skulle vilja ge hela kryssningen ett stort plus för var att det fanns något för barnen att göra hela tiden. Alexander tyckte att det var ett spännande äventyr att åka på kryssning och han hittade många nya kompisar att leka med där. Han beskrev kryssningen som ett enda stort äventyr och när vi kom hem så frågade han när vi ska åka nästa gång.

Jag gillade verkligen att ta med familjen på kryssning, det var väldigt prisvärt och otroligt roligt. Jag har aldrig varit på kryssning förut och var ganska orolig för hur det skulle gå eftersom jag lätt blir åksjuk men det var inga problem alls. Jag har ju tre barn som är i olika faser i livet men det fanns något på båten som passade alla och alla var nöjda. Jag rekommenderar verkligen Baltic Queen och att resa med dem till Tallinn. Har du aldrig testat att åka på kryssning med familjen så tycker jag absolut att du ska göra det, jag håller med Alexander; Det är ett äventyr!

#1 - Anna

Herre gud så gott detta såg ut!!! 😍👍🏻

#2 - saraabrahamsson

Kan lova att det var de också 😍🙌🏻