Från att inte orka något..

Jösses, vilken dag det var igår! Jag städade nästan hela huset, jag tvättade ikapp allt i tvättstugan, jag planterade om blommor, jag sorterade bort vinterkläderna, jag plockade fram vårkläderna, jag bakade frukostbröd till mig och Alexander på morgonen, jag satte in bilder i ramar och på kvällen tog jag en nära 8 kilometers promenad. Jag blev inte trött en enda gång under dagen och jag kände aldrig att jag behövde vila.

Detta är inget skrytinlägg över hur duktig jag är men jag vill bara visa vilken enorm skillnad detta var från hur det oftast är. Att leva med depression och allt de andra gör så varje dag blir tuff. Det är tufft att gå ur sängen, det tar all kraft att vara en bra mamma och jag har alltid behövt vila under dagen för att orka med. Tänk er att det är en utmaning att ens tvätta håret. Det känns som att det blir en likadan dag idag som det var igår och jag älskar den här känslan.

Igår när jag skulle gå och lägga mig på kvällen så kände jag mig nöjd, jag minns inte när jag kände så sist och det kändes underbart. Så som det var igår är ju så jag vill att livet ska vara, jag vill må bra och jag vill orka. Tänk om det får fortsätta såhär, så härligt det vore. Det känns som att jag bubblar men det kanske är det jag gör? Alexander sa igår att han aldrig sett mig såhär studsig och Liam höll på att skratta ihjäl sig flera gånger åt mig igår när vi tog kvällspromenaden tillsammans för att jag var så fylld med energi.

Receptet till dessa enkla frukostfrallor hittar du här.

#1 - Ellifrykback

härligt!!

#2 - Kat

Testat utan sirap. Kanon! Tack för receptet.

#3 - saraabrahamsson

Så lite så Kat ☺️

#4 - saraabrahamsson

Ja, verkligen 🙌🏻😍