Har jag märkt någon skillnad?

För några veckor sedan så bläddrade jag igenom en tidning om hälsa som jag fått hem, jag tror det var Topp Hälsa. I den tidningen fanns det reklam för något som heter KSM-66. När jag läste om allt som den gör så hörde jag av mig till min mamma för att fråga henne vad hon tror och vad hon tycker eftersom hon är duktig på att kolla upp saker. Jag bestämde mig för att testa, jag har testat det mesta men inget har ju gjort något jättestort för mig så att testa en till grej spelar ju ingen roll. Efter bara någon dag hade jag en egen burk KSM-66 i brevlådan eftersom min snälla mamma beställde dessa till mig och nu har jag tagit dem i ca två veckor.

Stress: Skapar oro. Försämrar sömnen. Sänker kaloriförbrukningen. Ökar inlagringen av fett. Bryter ner muskler. Minskar mängden könshormon. Dessutom blir vi trötta och ofokuserade.

KSM-66: Motverkar stress.

Förstår ni nu varför jag ville testa?

Jag vet att det inte ger effekt direkt och att man får vänta minst 2-4 veckor innan det börjar och sen förstärks det över tiden men jag måste säga att jag redan känner mig mycket lugnare på något vis, mer trygg i mig själv liksom. Jag är inte lika orolig och stressad längre. Förut så orkade jag inte mycket alls och tyckte att det mesta lät otroligt jobbigt men nu orkar jag mycket mer och jag gör mycket mer än jag gjorde tidigare. Jag vill inte bara ligga kvar i sängen och gömma mig för världen, jag går ur sängen med ett leende på läpparna och ser fram emot att göra saker som jag inte ens orkade tänka på förut. Att leva med depression gör så att det t.o.m blir jobbigt att tvätta håret men nu tänker jag inte ens på det, det är en så enkelt grej och inte alls en utmaning som det varit innan.

Detta är inget sponsrat inlägg och det är inget reklaminlägg. Jag tänkte bara att jag skulle tipsa er om något som faktiskt gjort skillnad för mig och som kanske skulle kunna hjälpa någon mer där ute som mår dåligt på grund av stress. Man kan beställa KSM-66 från t ex lifebutiken.se och om ni vill läsa mer om KSM-66 så kan man göra det via deras egna hemsida ksm66.se. Jag tänker fortsätta med dessa och sen uppdatera igen om två veckor för att se om det hänt något mer tills dess.

Har du testat KSM-66 eller känner någon som har det? Vad tyckte du/den?

#1 - Den snälla mamman ;)

Häftigt! <3 <3 <3