Härliga måndag!

Det har verkligen varit en härlig helg med solsken och trädgårdsarbete. Jag har tömt planteringslådorna som står på baksidan, köpt ny jord och fyllt på dem igen. Jag har planterat rädisor, blomkål, pumpa, spenat, sallad och dill. Jag har krattat hela framsidan eftersom det låg gamla löv, gammalt dött gräs, fallna äpplen och annat skräp där som inte släppte igenom det nya gröna gräset som kommer nu på våren. Jag har grävt bort buskarna som växte intill husväggen och sågat ner träden som stal all sol vid verandan.

Det är en hel del kvar att göra men jag ser redan nu enorm skillnad på trädgården och ser verkligen fram emot det färdiga resultatet. Jag tror inte att det blir perfekt i år men till nästa år så kommer detta årets arbete verkligen att visa sig. Jag vet inte om jag tog några bilder på hur det såg ut före men om jag hittar det någonstans så ska jag visa er före och efter så får ni själva se vilken stor skillnad det är.

Jag ska köpa sjösten, plåthink och ännu mer blomjord. Har en plan för något som jag vill göra och jag hoppas det blir lika bra i verkligheten som jag tänkt mig. Nästa helg ska jag försöka ta mig iväg för att köpa blommor som jag ska plantera på de tomma platser som blev efter jag tog bort alla buskar.

Idag är det ganska grått ute och enligt vädret ska det börja spöregna snart. Jag har en del som ska fixas inne i huset också så jag ska sätta igång med det strax. Det känns som att det alltid är något som ska göras. Jag ska få hem ganska många tavlor som ska upp på väggarna, så nu ska jag fixa inför det och sen ska jag ta tag i tvätten.
Hoppas att ni alla får en riktigt bra måndag!
Ta hand om er!

#1 - Tvillingarnasvardag

mums

#2 - saraabrahamsson

Verkligen 🙌🏻😍