Min morgon med drömkalendern

Jag har blivit kär! Igår fick jag hem min beställning från Welloteket och i det fanns drömpaketet från Sporrong Form. Drömpaketet innehåller en drömkalender, ett komihågblock, en veckoplanering och en anteckningsbok. Jag har suttit under morgonen med min tekopp och skrivit lite i drömkalendern, man startar ju med att skriva sina mål inför månaden som kommer och göra en moodboard, jag älskar böcker som man ska fylla i såhär. Det blir ett sätt att sitta och tänka lite extra plus att man kanske lär känna sig själv lite bättre än man faktiskt gjorde.

Drömkalendern är ju en sak som jag verkligen ser fram emot att börja använda nu men veckoplaneringen kommer också att hjälpa mig en bit på vägen. Att planera veckorna och sätta fokus på rätt saker kan göra en hel del för mig och mitt mående. Speciellt när jag ser sen att jag faktiskt klarat av mina mål.

Jag ska sätta mig ner för att skriva ett brev nu och sen ska jag försöka njuta lite av nuet. Eller ja, jag ska försöka njuta lite av att solen skiner och ingen skriker på mig för att något är borttappat. Idag tar jag en stund för mig själv innan kaoset startar igång igen. Jag känner att jag behöver det.

Hoppas att ni fått en bra start på veckan och att solen skiner hos er också idag.
Ta hand om er!