När det krånglar lite för mycket..

Jag gillar Nouw för det mesta men det känns som att senaste tiden har det krånglat väldigt mycket. Det har hänt mer än en gång att jag loggar in för att blogga och när jag trycker på att jag ska skriva ett nytt inlägg så skickas jag tillbaka till startsidan och det går inte att blogga. Detta gör så att jag tappar suget, blir irriterad och sen blir det inget blogginlägg eftersom jag inte kan plus tappar lusten. Jag har sett via en grupp på Facebook att flera andra har samma problem och jag hoppas verkligen att det löser sig snart. Jag gillar utseendet här på Nouw och vill inte gärna behöva krångla med att byta portal ännu en gång.

Vad har hänt i livet senaste tiden då? Jo, jag har jobbat och försökt få ihop vardagen så gott det går. Jag har funderat mycket på vad jag vill göra med livet och framtiden, jag kommer fram till olika saker varje dag och även om jag känner mig supermotiverad till att ta steget framåt så står jag och stampar eftersom jag inte vet riktigt vad jag vill ändå. Jag söker jobb varje dag och så fort jag ser att det kommer ut något nytt eller hör att någon söker folk så hör jag av mig. Jag vet att jag oftast inte få svar men då visar jag ändå att jag finns och en vacker dag kanske jag t.o.m får fast anställning och kan slappna av lite.

Idag är det äntligen fredag igen och även om det är grått ute så hoppas jag på en riktigt fin och bra dag. Jag ska sätta mig och planera nästa vecka nu innan Timja vaknar och sen ska vi äta en god frukost tillsammans. Pojkarna ska vara hemma denna helg och jag ser fram emot vårt efterlängtade fredagsmys.
Ta hand om er och ha en bra dag!

Timjas två favorittröjor just nu.

#1 - ayyah

Fin blogg du har!

#2 - Jagochminahjärtan

fina klädersplagg