När man ser resultat

Detta inlägg är ett samarbete med Svenskt Kosttillskott.

Som ni vet så har jag haft problem med vikten ganska länge, att väga 117 kg är verkligen ingen bra vikt till mina 167 cm och även om jag har blivit av med ca 40 kg så har jag en bra bit kvar. Jag är inte ute efter att bli supersmal, jag vill bara bli starkare och mer hälsosam. Jag vill vara en pigg mamma och orka leka med mina barn utan att ligga som en blöt pöl och flåsa på golvet efter fem minuter. Jag vill kunna följa med tonåringen på hans joggingturer när han tränar inför fotbollen. Jag vill kunna jaga min dotter och busa med henne tills hon blir trött. Jag vill vara aktiv och klara av vardagen utan att jag måste vila eller får ont i mina knän efter bara några få minuter. Jag gör detta för det fysiska men även för det psykiska. Jag har stått still alldeles för länge eller ja, jag har suttit still alldeles för länge.

Jag tar bilder en gång i månaden, jag mäter mig och ibland tar jag vikten för att kunna jämföra och se om jag gör rätt eller om jag behöver ändra på något. Jag är ju ingen expert på kost och hälsa men jag gör det som känns rätt för mig och hittills har det funkat bra. Jag började med något nytt för ca en månad sedan när det gäller träningen och jag ser tydliga resultat på min mage. Jag vet att huden alltid kommer att vara som den är men styrkan under och formen har verkligen ändrats mycket på väldigt kort tid. Jag tycker själv att det är helt otroligt att jag faktiskt blivit av med 26 cm sedan jag mätte mig i januari. Det är inte ofta jag är stolt över mig själv men ibland så.

Jag har alltså blivit av med 26 cm runt magen och jag har gått ner 40 kg. Så för att fira dessa framsteg lite extra så klickade jag hem ett par byxor från Better Bodies som jag längtat efter så himlans länge men inte köpt tidigare eftersom jag ville spara dem tills jag nådde mitt delmål som var att gå ner 40 kg vilket jag nu har gjort. När jag når nästa delmål som är femtio minus så ska jag köpa hem en tröja från Better Bodies hos Svenskt Kosttillskott för att ge mig själv en extra belöning. Jag som varit en XXL och XL väldigt länge bestämde mig för att köpa byxorna i storleken medium nu och de satt verkligen perfekt. Jag älskar att byxorna är höga i midjan eftersom jag gärna vill ha det så eftersom min mage får bättre stöd. Jag tog färgen Dark Camo eftersom jag tyckte att den färgen är snyggast och de var t.o.m snyggare i verkligheten.

Nu är det dags för mig att köra dagens kettlebellpass och sen ska jag städa undan i köket. Jag vill tacka för allt stöd jag fått via mitt instagramkonto @livetpastigen där jag fokuserar på hälsan och jag är så glad att jag nått över femhundra följare där. Det är kul med lite extra motivation och nu blir jag extra peppad på att fortsätta denna resa.
Ha en bra dag och ta hand om er!

#1 - saraabrahamsson

Tack snälla ☺️ Älskar verkligen dessa byxor, ska köpa fler från samma märke framöver också 🙌🏻

#2 - saraabrahamsson

Tack snälla ☺️

#3 - Matildaberlin

oj jäklar vilken skillnad!! Shit vad grym du är bännen ❤️

#4 - Tresmultron

Heja dig! Så himla starkt gjort 💪 Jag har likadana byxor från Better bodies och de är mina favoriter! Sköna och sitter på plats 🙌

#5 - Heelad

Bra jobbat, det är fasen inte lätt att gå ned i vikt så du gör mycket rätt helt enkelt 💪