En bekännelse..

Hej, jag heter Sara och jag är en tröstätare. Jag hade gått ner ganska mycket i vikt och kände att jag var på rätt spår. Sen hände det väldigt mycket på kort tid och det som fick mig att riktigt hamna ännu mer på botten var när Alexander flyttade. Jag började tröstäta fruktansvärt mycket efter hans flytt och nu två veckor senare har jag gått upp sju kilo. Jag insåg det när jag ställde mig på vågen och kände att va fan håller jag på med? Det finns inget som blir bättre av att jag tröstäter såhär och förstör för mig själv. Det blir liksom en ond cirkel av det hela; Jag tröstäter för att jag mår dåligt, jag går upp väldigt mycket i vikt, jag mår dåligt över att jag går upp i vikt, jag tröstäter för att jag mår dåligt. Round and round it goes. Så igår bröt jag den där cirkeln.
 
Jag hade faktiskt en bra dag igår. Jag grät inte en enda gång, gjorde massa olika saker och jag åt bra mat igen. Senaste veckorna har jag ätit alldeles för mycket socker, jag har vräkt i min choklad och naturgodis t ex. Så gissa om kroppen blev chockad när jag inte åt något sånt under hela dagen igår? Haha, jösses. Jag tog mig iväg flera gånger igår, utanför huset. Jag gick till Timjas förskola med henne för att hon skulle få hälsa på nu innan hon börjar igen efter sommarlovet. Sen efter det så gick vi till biblioteket för att lämna tillbaka böcker och hämta en bok som Timja skulle få. Vi handlade på Coop och sen på eftermiddagen hann vi med marknaden som är här i Degerfors. På kvällen avslutade vi med en promenad också. Jag hann även med att städa hela köket och hallen igår. För mig är detta riktigt stort eftersom jag knappt gått utanför dörren eller orkat göra speciellt mycket alls senaste tiden.
 
Det är en likadan dag idag igen faktiskt, vi har redan varit nere vid marknaden för att köpa ett par dockor som jag tyckte att Timja skulle få och sen köpte jag nybakade donuts till Liam. Det luktade otroligt gott och jag funderade på om jag skulle köpa till mig själv också men nej, nu räcker det med sånt ett tag kände jag. Jag tittade efter något till Alexander också men hittade inget som jag tyckte passade, ska försöka hitta något annat innan han kommer hem igen nästa gång. 
 
Det verkar som att Timja är lite hängig idag, hon har gnällt hela morgonen och förmiddagen vilket inte alls är likt henne. Jag tyckte att hon kändes varm också men hon hade inte feber så vi får se vart detta leder. Nu ska jag sätta mig i soffan med henne för hon vill se på film och sen ska jag ta tag i hennes rum som ser ut som ett bombnedslag. 
Ta hand om er!
 
mammabloggar.nu