En box som piggar upp - Testagram!

Inlägget innehåller reklam för Testagram.
 
Jaha, så var det min tur att drabbas utav feber och förkylning då. Jag fick t.o.m gå hem från jobbet i onsdags eftersom febern beslöt sig för att hälsa på då. Så nu är det massa vila och enligt Timja massa Frost som gäller. Jag är ganska säker på att vi sett Frost minst tjugo gånger denna vecka och jag kan filmen mer eller mindre utantill nu. Något som faktiskt muntrar upp lite i denna eländes förkylning är när man får en box från Testagram. Jag älskar produkterna från L300 och Liam snor ju godiset så fort han bara kan när han tror att jag inte ser. Colan gick faktiskt inte riktigt hem här men musten var riktigt god och passar bra till fredagsmyset som väntar ikväll.
 
Tänk, det är redan fredag. Jag som tycker att denna vecka gått otroligt segt men ändå har det gått så fort. Jag håller på att längta ihjäl mig tills imorgon och snart kommer ni förstå varför Jag vill inte avslöja något än eftersom jag vill att allt ska vara klart innan jag berättar men det är något stort på gång. Åh, jag hoppas verkligen att denna dag går superfort och att det är lördag innan jag ens hinner blinka.
 
Nu ska jag ta febernedsättande (jag har 39,5 nu) och lägga mig i soffan, Timja har fått på sig sin Frost-baddräkt och vill se på Frost igen så det är bara att lyda. Jag har tyvärr inte ork och energi till annat idag.
Hoppas allt är bra med er och att ni får en superbra fredag!
 
 
mammabloggar.nu