Klara, färdiga, gråt!

Idag har det varit tufft. Alexander började tredje klass och det känns så himla konstigt att han inte är hos mig. Det är inte jag som väcker honom innan han ska iväg, det är inte jag som gör hans favoritfrukost och det är inte jag som ser till att han har allt han behöver inför skoldagen. Det har ju liksom varit mitt "jobb" innan och nu är det inte längre det, känns så himla tomt nu. Jag har pratat med honom på eftermiddagen och han har haft det riktigt bra idag, redan träffat nya kompisar och gillar sin nya klass. Jag hoppas verkligen att det fortsätter så. Även om det värker i mammahjärtat och jag önskar att han ska komma hem igen så vill jag ju verkligen att han ska ha det bra där han är nu. Det hade ju varit så mycket värre om han inte hade trivts och haft det bra så jag är tacksam över att han har det så bra som han har det.
 
Igår hade jag knappt fått sova alls under natten så jag var sådär hyperkänslig för allt som jag alltid blir då. Jag grät mer eller mindre hela dagen för minsta lilla grej och jag kände mig som den fjantigaste människan i världen. Alexanders keps hade ramlat ner från hyllan och låg på golvet - Gråt. Timja frågade när Alexander kommer hem igen - Gråt. Jag har fått massa papper/mail från hans nya skola - Gråt. Jag hade inte fått en kram ifrån Timja på ett par timmar - Gråt. Det var extremt igår och jag är glad att det inte är riktigt lika illa idag. Hm, lite sömn kan göra väldigt mycket faktiskt.
 
Jag har sysselsatt mig hela dagen idag, först fixade jag klart de sista bilderna till Emelie och sen städade jag. Jag förstår inte hur Timja kan ha så otroligt mycket leksaker? Vart kommer allt ifrån och varför ska allt hamna i vardagsrummet och hallen hela tiden? Jaja, jag ska försöka ta vardagsrummet också nu innan klockan blir för mycket. Jag ville bara kika in här och visa att jag fortfarande lever. Det börjar ljusna nu och jag fortsätter ta en dag i taget. Imorgon ska jag ta med mig Timja till en kompis på lekdejt så det blir kul och förhoppningsvis får vi besök under helgen också.
Ta hand om er!
 
#1 - Frida G Svensson

Jag förstår inte, är din son på en internatskola eller varför är du inte där på morgonen? Kram

Svar: Han har flyttat till sin pappa.
Sara Abrahamsson

mammabloggar.nu