Måndagskrångel och åttonde klass!

Jag insåg när jag kollade kontot imorse att jag fått barnbidraget för Alexander också, så jag har fått sitta i en superlång telefonkö till försäkringskassen nu på förmiddagen. Den jag pratade med sa att de skickat blanketter till mig 17:de juli och att de inte fått tillbaka den så fick lite småpanik och tänkte att nu har jag klantat mig. Jag blev tillsagd att föra över barnbidraget till Alexanders pappa denna månad och de skulle skicka nya blanketter till mig.
 
Jag ringde upp hans pappa efteråt och berättade vad som blivit sagt och då sa han att vi har ju fått blanketterna och skickat tillbaka 4/8. Så bra var mitt minne! Jaja, nu är det ju ordnat iaf och jag hoppas inte att det kommer något senare att jag ska betala tillbaka till själva försäkringskassan eftersom hon sa klart och tydligt att jag kunde föra över till honom. Håll tummarna nu!
 
Det kändes faktiskt helt galet att få iväg Liam till skolan imorse, han börjar i åttonde klass. Jag kan inte förstå vad som händer med tiden, det känns verkligen som att det går alldeles för snabbt. Nu har han bara åttan och sen nian innan det är dags för gymnasiet. Min lilla bebis är verkligen ingen liten bebis längre.
 
Jag är ledig idag och sen jobbar jag resten av veckan. På torsdag kommer Alexander hem så han kan säga hejdå till sin gamla klass på fredagen och sen är det marknad i Nora och kalas för finaste Milo under helgen. Timja är arg eftersom Netflix har tagit bort Frost från deras tjänst så hon har titta på Vaiana nu under förmiddagen och strax ska vi knalla iväg för att leka med kompis.
Hoppas ni får en bra start på veckan.
Ta hand om er!
 
#1 - Anonym

Vad jobbar du me? :)

Svar: Inom kommunen ☺️
Sara Abrahamsson

mammabloggar.nu