Välkommen hit!

Vad har hänt? Jag har bloggat i många år nu, jag har delat med mig av mycket och ibland lite för mycket kanske. För några veckor sedan så hände något som fick mig att tänka till när det gäller trygghet och jag kände att det är dags att radera allt som varit. Det är dags för en ordentlig nystart och det är dags för en förändring. Jag kommer t ex inte att visa mina barns ansikten via sociala medier eller bloggen längre. Det är en slags säkerhetsgrej och jag hoppas att ni kan förstå det även om jag väljer att inte berätta för mycket.
 
Det har hänt en hel del under juli och jag tänkte att jag ska ta ikapp det lite då och då under de närmaste dagarna. Vi har ju varit i Ungern, Piteå och High Chaparral så det finns en del att berätta om. Det har även hänt en hel del stora förändringar här hemma och jag kommer att berätta lite mer om det här när jag känner mig redo men just nu är det för färskt. Livet är verkligen som en slags bergochdalbana när det gäller mig och det är alltid uppåt eller neråt på något vis. Jag skulle väldigt gärna vilja att livet vore på topp jämt men så funkar det ju inte. Men vore det inte för mörkret så skulle man inte kunna se stjärnorna, eller hur?
 
Något som är viktigt för mig är att andra ska förstå att man inte ska skämmas för att man mår dåligt och man ska absolut inte skämmas över att skaffa hjälp. Även mammor/pappor kan må dåligt och det betyder inte att man är en dålig förälder för det. Jag går sedan en tid tillbaka hos en psykolog för att bearbeta det som varit och hantera det som är för ett kunna bli en starkare person. Att leva med depression, panikångest/ångest, dysmorfofobi och PTSD är något som gör vardagen lite svårare men jag kämpar på och det går faktiskt riktigt bra, oftast.
 
Så, nu är det dags att starta om på nytt och jag ska försöka göra rätt denna gång. Nu när första inlägget väl är gjort så känns det mycket enklare att fortsätta också. Det är alltid lite svårt att starta tycker jag. Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på film tillsammans med tonåringen innan det är dags att sova. Jag hoppas att ni alla haft en bra sommar och att ni mår bra. Nu kör vi!
 
#1 - Maariiekarlsson

❤️

Svar: ❤️
Sara Abrahamsson

mammabloggar.nu