Hon ljög för mig..

Igår hände det alldeles för mycket på eftermiddagen/kvällen så kunde inte få lugn till att sätta mig med bloggen. Var det inte det ena så var de det andra och jag kände bara att ibland orkar jag inte. Att försöka sätta sig och andas lugnt mitt i detta kaos som var funkade inte alls, jag kunde inte stänga in mig ensam en stund heller eftersom det inte funkar så.

Det känns riktigt jobbigt att få veta att man blivit så extremt lurad som man har blivit. Att man lagt ner så himlans mycket tid och energi på en person som man brytt sig väldigt mycket om och sen visar det sig att allt varit lögn. Tänk dig själv att du har en vän som får cancer, de flesta inre organ slutar fungera och hon beskrivs som döende. Du spenderar många timmar i telefon med din vän, stöttar och försöker göra allt för att det ska kännas lite bättre - Sen får du veta att allt är lögn. Personen var aldrig sjuk och allt var bara påhitt. Din "vän" har alltså ljugit för dig i flera månader om alltihop. Hur kan man ens ljuga om något sånt?! Att ljuga om att man har cancer är så otroligt lågt. Att jag gjort så mycket för en person som kan göra såhär svider, men jag antar att jag får se det som att jag helt enkelt är en bra person som faktiskt ställer upp när det gäller. Blä, den här kniven i ryggen känns verkligen och jag hoppas att jag kan skaka av mig den snart.

Jag vaknade precis innan fyra av att Timja gnällde, sen klarade jag inte av att somna om förrän efter fem. Ingen bra idé när man ska upp halv sju. Jag känner mig riktigt seg idag men får försöka piggna till eftersom jag ska jobba.

Hoppas att ni får en bra dag idag.
Ta hand om er!

#1 - saraabrahamsson

Ja, nu är jag mest besviken faktiskt. Förstår inte hur man kan göra så 😞

#2 - saraabrahamsson

❤️

#3 - torparn


Vilken fruktansvärd lögn! Förstår om du är arg och upprörd. :/

#4 - biabia

men vilken människa gör så ens?! finner inga ord 😢

#5 - hammarstromma

🤬 cancer är inget man skojar om! 😐

#6 - toveevensen

sjukaste jag läst!!

#7 - saraabrahamsson

Verkligen inte!! 😞

#8 - saraabrahamsson

Jag förstår verkligen inte hur man kan göra så 😞