These Little Moments.

Det bästa med att börja sent på dagen är att man har hela morgonen och förmiddagen tillsammans med Timja. Man hinner med en frukost tillsammans utan stress och sen kan man hitta på vad man vill fram tills det är dags att gå. Timja har hoppat i sitt bollhav, hon har läst böcker och hon har dansat till musik. Hela tiden med ett stort leende och det värmer verkligen i hjärtat att se hur nöjd, trygg och glad hon är.

Vi åt tacos här hemma idag, vi hade nästan allt hemma så det kändes som det enklaste att göra idag. Är det något som är viktigt för mig så är det kvällsmaten, det är den måltid då vi sitter hela familjen tillsammans och äter. Vi pratar om dagen och allt annat som dyker upp. På helgerna äter vi ju alla måltider tillsammans men just på vardagarna när skolan och jobbet är med i bilden så blir det ju bara kvällsmaten. De där små stunderna är så viktiga för mig eftersom jag vill att vi ska ha våra familjegrejer. Jag vill att barnen ska minnas detta när de blir stora och uppskatta detta, iaf lite.

Nej, nu är det dags för mig att sova.
Jag hoppas att ni haft en bra dag och att ni mår bra.
Ta hand om er!

(Filten och sovormen kommer ifrån Lekmer.se och boken Timja läser är från Pino.)

#1 - biabia

sötnosen ❤️ mina barn har faktiskt själva efterfrågat att sitta allihop tillsammans och äta middag så det är definitivt något barn uppskattar ❤️