20% rabatt hos OnePiece!

Inlägget innehåller reklam.
 
Eftersom jag inte är helt kry nu, fick avboka onsdagens och dagens jobb, så har jag inte varit så aktiv här heller som ni kanske förstår. Just nu sover alla andra i familjen och jag väntar på att brödet som jag tagit upp från frysen ska tina lite till så jag kan göra varma mackor eftersom jag är dödshungrig. För att få tiden att gå så har jag en film som är på sjuan igång för bakgrundsljud och jag tittar på födelsedagspresenter till Alexander som fyller nio år nästa vecka. Min lillprins, tiden går verkligen fort när man har barn.
 
Något som jag har fastnat väldigt för är ju onepiece för barn och jag hittade några som jag tyckte var riktigt tuffa. Jag älskar ju gult och den med sengångarna tycker jag är lite extra tuff så funderar på att köpa en sådan till honom. Han behöver ju inte ha den i skolan eller så men han tycker ju om att mysa i pyjamas här hemma så det skulle passa bra med en onepiece att mysa i istället. Han älskar ju kläder väldigt mycket så det är ju lite extra roligt att ge honom kläder i present eftersom man vet att han uppskattar det så himla mycket.
 
Vilken tycker ni är snyggast?
 
Psssst! Koden mammapatronus ger dig 20% rabatt på hela ditt köp hos onepiece.com fram tills den 17/2 så passa på att fynda din onepiecefavorit, kanske matcha till hela familjen? Deras webshop hittar du HÄR.
Länk till plaggen på bilden:
 1. Lazy Kids Snow White // 2. Solid Kids Yellow // 3. Lazy Kids Yellow // 4. Solid Kids Army