50% rabatt - Bara idag!

Inlägget innehåller reklam för Oriflame.

Just nu bubblar det över med bra erbjudanden hos Oriflame och jag skulle vilja tipsa er om att de har 50% rabatt på nästan allt bara idag den 4 januari 2018. Rabatten gäller på produkter som har ordinarie pris eller mindre än 50% rabatt i katalogen. Dock gäller det ej NovAge, Wellness, Limited Edition eller accessoarer. 

Idag är även sista dagen att köpa storfavoriten CC Cream från Giordani Gold för bara 119 kronor (Ordinarie pris 299 kronor) så missa inte det! Jag gav en sådan till min kompis som present och hon tycker supermycket om den, så mycket så hon har köpt en till efteråt. Jag tycker också jättemycket om den och har beställt hem i färgen Light, ska visa er bilder när jag fått hem min beställning. Kanske ska våga mig på att göra en sminkvideo?

En annan drömdeal som jag vill tipsa er om är att om man handlar för 250 kronor så får man köpa de tre storfavoriterna från The ONE för bara 149 kronor. Det är BB Lip Balm5-in-1 WonderLash Mascara och EverLasting Foundation som ingår i den drömdealen och för en mascara, foundation och läppbalsam så är det faktiskt ett riktigt bra pris tycker jag. Om du vill se hur 5-in-1 WonderLash Mascara funkar för mig så kan du se det här i tidigare inlägg.

Du kan själv kolla in alla supererbjudanden och handla i lugn och ro via min webshop. När du är klar så klickar du bara på din shoppingbag och att du är ny kund och sen så får du enkelt dina saker direkt hem i brevlådan, du hittar webshopen HÄR. Har du några frågor får du väldigt gärna höra av dig så ska jag hjälpa dig så gott jag kan. Ett tips från mig är att läsa recensionerna som andra skrivit om produkterna, då ser du vad andra tyckt och det brukar hjälpa en hel del. Annars är det som sagt bara att kontakta mig så ska jag hjälpa till!

*Gäller endast den 4 januari 2018, på produkter som har ordinarie pris eller mindre än 50% rabatt i katalogen. Dock ej NovAge, Wellness, Limited Edition eller accessoarer.