Gott nytt år!

Så, då var nyårsafton över och det nya året har börjat. Det enda speciella vi gjorde igår var att vi spelade bingolotto och sen åt vi lite god mat. Jag hade köpt tårta på Ica eftersom jag inte orkade baka något eget och när klockan slog tolv gick vi ut och tittade om vi såg några raketer, det hördes mer än de syntes. Timja somnade ganska tidigt men Liam, jag och Andreas höll oss vakna. Alexander fick ju tyvärr inte vara med oss i år eftersom han var i Molkom. Vi har alla åkt på något från Egyptenresan så vi hade helt enkelt inte energi till mer än såhär i år, men det gör inget. Nu ska vi bara bli friska allihop så ska vi köra på som attans sen.

Har ni några nyårslöften eller mål ni ska nå under året?

Som jag skrev i förra inlägget så har jag målet att gå ner i vikt eftersom jag vill må så mycket bättre än jag gör idag med min övervikt och all skit som kommer med det. Men jag har faktiskt några speciella löften och mål som jag tänkte dela med mig av här.

1. Jag slutade dricka vanlig komjölk förra året och jag tänker fortsätta ett liv utan det under 2018 också.
2. Jag ska gå till gymmet och övervinna min ångest över att så många andra är där.
3. Jag ska gå ner 2 kilo i månaden och även om det känns som lite just då så vet jag att det blir mycket efter ett år.
4. Dricka mer vatten och sluta helt med socker-drickorna som t ex cola, det är ju inte ens gott egentligen.
5. Hitta på minst tre roliga äventyr under sommaren.
6. Säga ja till livets små överraskningar oftare, våga mer.
7. Vara den mamma som mina barn förtjänar och de förtjänar verkligen den bästa mamman.

Det är mycket fokus på hälsa och livet men det är så det ska vara nu såhär efter att jag fyllt trettio känner jag. Om jag mår bra fysiskt så mår jag ju så mycket bättre psykiskt och tvärtom. Jag vill må bra så jag tänker verkligen jobba hårt för det under 2018. Jag tror inte att detta kommer förvandlas till någon hälsoblogg bara för det men jag kommer att vara mer medveten om de val jag gör framöver och hur de påverkar mig. Tänka steget längre liksom.

Nu ska jag ta min underbara dotter och gå ner med henne så hon får äta lite mellis efter sin lunchvila.
Ta hand om er och Gott nytt år till er allihop!
2018 - Nu kör vi!