Ibland hittar man gömda juveler..

Inlägget innehåller reklam.

Jag skrev ett inlägg för ett tag sedan om att jag skulle vilja klä mig lite annorlunda än vad jag gör idag. Jag skulle vilja ha något annat än just leggings och tröja som har blivit bekvämt och något jag använder dagligen. Jeansen åker på när jag ska iväg någonstans men det är ju vanliga mörkblå så det händer inte något häftigt där heller. Så jag bestämde mig för att titta runt lite och hittade faktiskt väldigt snygga plagg hos gomdajuveler.se som inte var så dyra alls. Just nu så har de dessutom 50% rea på en hel del plagg så jag ska passa på att klicka hem lite till resan som vi ska göra i december. Jag har t ex sett en superfin svart spetsklänning och en topp som jag tycker jättemycket om.

En favorit som jag har från gomdajuveler.se är en stickad klänning som jag fick hem för några veckor sedan. Den är lite varmare så den passar jättebra nu under hösten och vintern. Jag tycker att den är väldigt snygg och min sambo sa också att han tyckte den är jättefin. Jag gillar att det är mönster i den så det blir lite mer liv än om den varit helt svart. Jag ska försöka ta bättre bilder under dagen så ni får se ordentligt. Tyvärr hittade jag den inte på deras hemsida men om du tar en titt hos dem så hittar du säkert en egen favorit som får flytta hem till dig.

Jag har faktiskt köpt en jacka som är så långt ifrån min komfortzon men det ska bli kul att använda den under hösten. Det är en färg jag aldrig förr tänkt på att använda men den är faktiskt riktigt fin. Den ska jag också visa er någon annan gång.
Nu är det dags för mig att pyssla lite här hemma.
Hoppas ni får en riktigt fin torsdag!
Ta hand om er!

På bilden har jag en stickad klänning från gomdajuveler.se och örhängen från cocoo.se

#1 - hammarstromma

Vackra kvinna 😍