Lite extra lyx i vardagen - Swiss Clinic

Inlägget innehåller adlinks & reklam för Swiss Clinic.

 

Swiss Clinic erbjuder exklusiva skönhetsbehandlingar som utförs själv i hemmet och som ger ett långvarigt resultat. Jag har samlat några av mina favoriter nedanför men jag tänkte berätta mer om min absoluta favorit som är deras Brow Enhancer Serum som jag är så otroligt glad att jag har hemma i badrumsskåpet. Jag som många andra hade ju en period i livet då ögonbrynen plockades till små smala streck eller rakades av helt och efter det har jag haft halva ögonbryn. Mina har vägrat växa ut och jag funderade mycket på om jag skulle tatuera dit nya för det tog väldigt lång tid att måla i dem varje morgon.

 

Sen testade jag Brow Enhancer Serum och nu har jag äntligen hela ögonbryn igen. Jag är så lycklig över detta och nu behöver jag aldrig tänka på att fylla i mina ögonbryn på morgonen längre, jag ska testa deras fransserum  också för att se om jag inom en snar framtid slipper tänka på mascara också. Jag rekommenderar verkligen Brow Enhancer Serum till dem som vill ha fylligare ögonbryn!

 

Om du också skulle vilja testa någon av deras produkter så kan du använda TOEK2 i kassan så får du 15% rabatt på hela ditt köp. Du tar dig till deras webshop HÄR.