När en halv får bli hel

Jag har svurit och varit irriterad i flera dagar eftersom batteriet till kameran tog slut och när jag försökte ladda det så funkade inte laddaren så jag har varit utan kamera i en evighet och sen nu på morgonen kom jag på att det kanske är fel laddare. Så jag tänkte till och kom på att jag nog inte använt min laddare något efter Egypten, jag kollade min resväska och där låg ju den riktiga laddaren. Så nu sitter batteriet på laddning och förhoppningsvis så kommer jag kunna fota igen som vanligt snart igen. Detta är ju så typiskt mig, önskar jag kommit på detta tidigare.
 
Jag jobbar idag och efter denna helg så vet jag inte riktigt hur fokuserad jag kommer att vara, men det är bara att köra på. Jag skulle ju umgås med Emelie idag men så dök det upp jobb och jag måste ju tänka på det ekonomiska först och främst. Så vi fick avboka idag men på söndag ska vi förhoppningsvis på bio! Jag har ju fribiljetter till en film nu igen så får passa på medans det är gratis.

Det har verkligen varit många känslor här hemma denna helgen. Som ni vet så kontaktade jag Liams biologiska pappas släkt och jag har ju varit mer eller mindre ett vrak. Jag hann ångra mig tvåhundra gånger efter jag skickat mina meddelanden. Jag tänkte att jag gjort något dumt och jag var verkligen orolig. Men sen igår så pratade jag i telefon med Liams biologiska faster i nära två timmar och jag var så fylld med glädje efteråt. Det var verkligen det bästa som kunde hända och jag är så himla glad för Liams skull. Han har varit som en helt ny person senaste dagarna, han verkligen lyser som en sol och det är så underbart att se. 
 
Tänk dig själv att gå hela livet och känna dig halv för det är något som fattas och sen så en dag får du känna dig hel igen för den där biten som fattades plötsligt kommer på plats. Jag är verkligen glad att det blivit såhär och jag är glad att vi tog steget och nu ser vi fram emot en första träff!
 
Nu ska jag väcka Timja, få i oss frukost och sen ska hon till förskolan innan jag ska iväg till jobbet.
Ha en bra dag allihop, hoppas ni får en underbar start på veckan!
Ta hand om er!