Nytt utseende och tema i min blogg!

Som ni ser så har min blogg fått ett nytt utseende och det är för att denna blogg kommer att förändras en hel del från och med nu. Jag har länge funderat på vad jag ska göra med bloggen och hur jag ska göra med den. Vissa dagar har jag velat stänga ner den helt och hållet medans andra dagar så vill jag skriva mer än någonsin.

Något som ligger mig varmt om hjärtat är ju att baka, laga mat, testa nya smaker och exprimentera. Så jag kommer att blanda in mycket mer recept, kökstips och smaktips i min blogg framöver. Jag kommer att rikta in mig på produkter som används i köket och jag kommer att dela med mig av minst ett recept i veckan. En återkommande grej varje månad är ju testagrams box och det kommer jag fortsätta med eftersom man hittar nya favoriter till köket i den boxen lite då och då.

Visst kommer det samma slags inlägg i bloggen som det gjort innan också. Jag kommer ju skriva om min vardag, mina känslor och allt mellan himmel och jord. Men som sagt, mer gott blir det! Hoppas ni kommer att gilla detta och att ni vill fortsätta hänga med mig både här och på instagram.

Ta hand om er!