Ops, I did it again!

Nu har jag bytt bloggportal igen. Vissa kanske undrar varför eftersom det gått såpass bra för mig hos Familjeliv och jag har ju varit bland topp tio (sjätte plats som bäst) men det har verkligen varit mycket krångel och det känns inte som att de riktigt bryr sig om sina bloggare så mycket som man skulle vilja. I onsdags så hade jag noll unika besökare enligt dem men ändå så var det skyhögt bland sidvisningarna. Flera skrev till mig den dagen att de läst min blogg och att de älskade mitt inlägg så det där med att jag hade noll besökare stämde ju såklart inte. Pågrund av detta hoppade jag från nionde plats till femtonde och inte för att jag lagt ner mig så mycket när det gäller bloggen den senaste tiden men rätt ska vara rätt. Jag vill inte förlora samarbeten eller erbjudanden bara för att det krånglar hos dem. Det är inte första gången heller så nu har jag fått nog. 
 
Så jag säger hej till blogg.se och jag hoppas på att jag ska trivas här, jag måste vänja mig vid en ny plats som alltid men det kommer nog att gå bra. Jag ber om ursäkt för all reklam som finns här just nu men jag kommer att fixa bort det i slutet av månaden när pengarna kommer in på kontot och jag kan köpa PRO som tar bort reklamen här. Alla inlägg från min blogg hos Familjeliv kommer såklart att hamna här, men det tar lite tid att fixa allt. Hoppas ni orkar stå ut med detta krångel, jag lovar att inte byta portal mer denna månad - Öhum.
 
Det kan krångla lite med adressen http://saraabrahamsson.se men det kan ta en stund innan det slår igenom överallt nu när jag bytt portal och flyttat mitt domän. Tala gärna om för mig om det funkar eller ej hos dig så jag vet!
 
Nu ska jag sätta igång med att fixa allt som måste fixas, härligt med fredagar.
Ta hand om er och ha en bra dag!
 
 
#1 - J

Man kan ta bort reklamen utan att skaffa PRO. Genom att redigera i mallarna 🙊

Svar: Åh, haha! Så kunnig är nog inte jag tyvärr :P
Sara Abrahamsson