Timjas rum - Detaljer

På tjugo dagar så har vi haft magsjukan två gånger här hemma, jodå, 2018 börjar verkligen superbra. Vi fick ju med oss magsjuka hem från Egypten och nu så fick Timja med sig magsjukan hem från förskolan. Snön vräkte ju ner för några dagar sedan men jag har inte kunnat njuta av det så mycket som jag velat eftersom jag varit superdålig. Ska se hur det blir idag eller imorgon, vill ju komma ut och andas lite frisk luft jag också.
 
Jag har börjat med Timjas rum lite smått, jag hann med att sätta upp hennes väggdjur och sen sätta tassarna på golvet innan jag blev dålig. Tänkte jag skulle visa er lite av det jag har gjort så ni ser lite hur jag tänkt med färger och stil på det hela. Jag ska få upp hyllor, tavlor och sen hitta den perfekta sängen till henne så är det ganska klart sedan. 
 
Jag funderar på hur jag ska göra med de lilla fönster som hon har på sitt rum, det är som en liten box bara och det är svårt att hitta gardin som passar bra till det. Jag ska försöka komma på något bra och sen får vi se hur det blir. Jag ska försöka hitta på något gardinaktigt till de uppklistrade speglarna som hon har på ena väggen också. Först tänkte jag att vi skulle ta bort speglarna men sen tänkte jag att det kunde bli en rolig grej till henne så de fick vara kvar.
 
Nu ska jag försöka plocka undan lite här hemma, verkar som det blev kaos de dygn som jag var dålig.
Ta hand om er!