Tomas Ledin - Skarpt läge!

När jag skrev mitt inlägg om att säga hejdå till 2017 och hej till 2018 så insåg jag att jag helt glömt bort att berätta om min och Andreas miniweekend som vi hade i Stockholm helgen innan vi åkte till Egypten. Förlåt! Jag var helsäker på att jag berättat om den men det hade jag tydligen inte och det är ju inte så konstigt med tanke på hur stressigt det var de där dagarna. So, here we go.

Vi mötte min mamma och Anders i Karlstad på torsdagen för att lämna över barnen till dem, sen åkte vi hem. På fredagen jobbade Andreas men så fort han slutat jobbet så kom han hem, jag hoppade in i bilen och vi åkte direkt mot Stockholm. Jag hade bokat rum åt oss på hotellet Pop House som ligger på Djurgården i Stockholm. Det var perfekt för oss att bo där eftersom det låg precis intill Cirkus där Tomas Ledin skulle uppträda på kvällen. Jag överraskade ju Andreas på Fars Dag med två biljetter till Tomas Ledins show som skulle vara på Andreas födelsedag, i biljetten ingick det även mat och det var bra platser nära scenen. Det är inte riktigt min musiksmak men jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira Andreas födelsedag på eftersom Tomas är Andreas favorit.

På hotellrummet så bytte vi om och fixade oss, sen gick vi till Cirkus och väntade på att det skulle sätta igång. Vi var ganska tidiga så vi hann äta upp maten låångt innan showen började och fick sitta ganska länge och vänta. Maten var faktiskt inte så mycket att hurra för men nu har man testat på det också. När showen väl startade så var det verkligen fullt ös från första sekund. Showen skulle vara 90 minuter men den blev över två timmar och det var faktiskt riktigt trevligt. Min favorit under showens gång var tjejen som spelade fiol, jag tyckte att hon var helt fantastisk.

Tack vare en nyfunnen vän på instagram så kunde jag även överraska Andreas med ett foto på Tomas Ledin med en födelsedagshälsning till Andreas - Jag är så himlans glad och tacksam över att detta gick att ordna! Det finns verkligen änglar och jag har turen som fann en under årets gång. Tack snälla Marit, jag kommer aldrig glömma det du gjort.

Efter showen så gick vi tillbaka till hotellet och somnade ganska tidigt. Hotellet var verkligen perfekt för oss, så fina rum och gissa om jag vräkte i mig hotellfrukost dagen efter!? Jag älskar hotellfrukost, det är de allra bästa med att sova på hotell utan tvekan.

(Ursäkta mobilbilderna, hade jag vetat om att vi skulle få så bra platser hade jag självklart tagit med kameran..)