Här står det still fast det är fullt ös!

Imorgon är det skolavslutning för mina grabbar och sen har de sommarlov! Jag förstår inte hur tiden kan gå så otroligt fort, det känns som att det nyss var vinter? Liam slutar sjuan och Alexander slutar tvåan, tänk att mina pojkar börjar åttan och trean efter sommaren? Det känns helt galet att jag som fortfarande är tjugo (haha) har så stora barn. Jag har lovat Alexander att vi ska baka avslutningstårta imorgon när jag slutar jobba så jag ska försöka leta fram mitt sommarrecept. Självklart ska de få avslutningstårta!
 
Jag har fyllt mina dagar med jobb senaste två månaderna och det känns härligt fast jag egentligen borde lugna ner mig. Jag försöker få ihop så mycket som möjligt nu inför sommarens äventyr och jag tror att jag har lyckats ganska bra. Jag är lite orolig inför juli eftersom förra året var det den månaden jag inte fick en enda jobbdag och jag misstänker att det blir lika i år igen. Men nu har jag ju fler jobb så jag får hoppas på att det ändå blir en inkomst när lönen ska komma. 
 
Vi har fått fribiljetter till High Chaparral och jag vill tipsa er om barnsemester.se som har tävlingar lite då och då. Just nu tror jag de har något som heter badbollsjakten där man ska hitta badbollar och sen kan man tävla om flera olika nöjesparker osv som man kan bli testfamilj till. Jag är så glad att vi vann i förra tävlingen och får chansen att åka till High Chaparral! Barnen blev superglada när jag berättade att vi skulle dit i sommar. Jag har faktiskt aldrig varit där så det ska bli kul att få åka dit  även för mig.
 
Nu ska jag slänga på mig en ansiktsmask och sen ska jag lägga mig, imorgon är det dags för jobb igen och jag behöver verkligen sömn känner jag.
Ta hand om er!
 
#1 - Bloggande4barnsmamma

Vi pratade faktiskt just om High Chapparall idag... barnen ville dit:) Härligt med fribiljett!

Svar: Men va kul! Hade ni det bra? :D
Sara Abrahamsson